Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mājas Arhitektūras Dizains

Bienville

Mājas Arhitektūras Dizains Šīs darba ģimenes loģistika prasīja, lai viņi ilgu laiku atrastos mājās telpās, kas papildus darbam un skolai kļuva par traucējumiem viņu labsajūtai. Viņi, tāpat kā daudzas ģimenes, sāka domāt, vai ir nepieciešams pārcelties uz priekšpilsētu, apmainoties tuvumam ar pilsētas ērtībām pret lielāku sētu, lai palielinātu piekļuvi āram. Tā vietā, lai pārvietotos tālu prom, viņi nolēma uzcelt jaunu māju, kurā būtu jāpārdomā mājas iekštelpu ierobežojumi nelielā pilsētas daudzdzīvokļu mājā. Projekta organizatoriskais princips bija izveidot pēc iespējas vairāk piekļuves āra no koplietošanas telpām.

Kāzu Kapela

Cloud of Luster

Kāzu Kapela Spīduma mākonis ir kāzu kapela, kas atrodas kāzu ceremoniju zālē Himeji pilsētā, Japānā. Dizains mēģina tulkot moderno kāzu ceremonijas garu fiziskajā telpā. Visa kapela ir balta, mākoņa forma gandrīz pilnībā apņemta izliektā stiklā, atverot to apkārtējam dārzam un ūdens baseinam. Kolonnas ir papildinātas ar hiperbolisko kapitālu, piemēram, galvas, gludi savienojot tās ar minimālistiskiem griestiem. Kapelas ligzda baseina pusē ir hiperboliska līkne, kas ļauj visai struktūrai parādīties tā, it kā tā peld uz ūdens un akcentētu tās vieglumu.

Izsniegšanas Aptieka

The Cutting Edge

Izsniegšanas Aptieka Griešanas mala ir izsniegšanas aptieka, kas saistīta ar kaimiņu Daiichi vispārējo slimnīcu Himeji pilsētā, Japānā. Šāda veida aptiekās klientam nav tiešas piekļuves produktiem kā mazumtirdzniecības gadījumā; drīzāk viņa zāles pagalmā sagatavos farmaceits pēc ārsta receptes uzrādīšanas. Šī jaunā ēka tika izstrādāta, lai veicinātu slimnīcas tēlu, ieviešot augsto tehnoloģiju asu attēlu saskaņā ar modernu medicīnas tehnoloģiju. Tā rezultāts ir balta minimālistiska, bet pilnībā funkcionāla telpa.

Flagmaņu Veikals

WADA Sports

Flagmaņu Veikals Lai atzīmētu savas pastāvēšanas 30. gadadienu, WADA Sports pārceļas uz jaunuzcelto galveno mītni un flagmanu veikalu. Veikala iekšpusē ir gigantiska eliptiska metāla konstrukcija, kas atbalsta ēku. Zem elipses struktūras rakešu izstrādājumi ir izlīdzināti speciāli izstrādātā armatūrā. Raketes ir sakārtotas virknē un ir viegli paņemamas uz rokām pa vienai. Iepriekš elipsveida forma tiek izmantota kā dažādu vērtīgu vintage un moderno rakešu displejs, kas savākti no visas valsts un veikala interjeru pārveidojot par rakešu muzeju.

Birojs

The Duplicated Edge

Birojs Dublētā mala ir Toshinas satelītu sagatavošanas skolas dizains Kawanishi, Japānā. Skola vēlējās jaunas uzņemšanas, konsultāciju un konferenču telpas šaurā 110 kv.m telpā ar zemiem griestiem. Šis dizains piedāvā atvērtu telpu, kas apzīmēta ar asu trīsstūrveida uztveršanas un informācijas skaitītāju, sadalot telpu funkcionālās vienībās. Skaitītājs ir pārklāts ar pakāpeniski augošu baltu metāla loksni. Šo kombināciju dublē spoguļi piemājas sienā un atstarojoši alumīnija paneļi uz griestiem, paplašinot telpu plašākos izmēros.

Izstāžu Zāle

Origami Ark

Izstāžu Zāle Origami Ark jeb Sun Show ādas paviljons ir izstāžu zāle Sansho ādas ražošanai Himeji, Japānā. Uzdevums bija izveidot telpu, kas ļoti atturīgā vietā varētu parādīt vairāk nekā 3000 izstrādājumus, un likt klientam izprast milzīgo produktu klāstu, kad viņš apmeklē izstāžu zāli. Origami šķirsts izmanto 83 mazas vienības ar izmēru 1,5x1,5x2 m3, apvienojot tās neregulāri, lai izveidotu lielu trīsdimensiju labirintu un nodrošinātu apmeklētājam līdzīgu pieredzi kā džungļu sporta zāles izpēte.