Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Biroja Interjera Dizains

Yuli Design Studio

Biroja Interjera Dizains Uz ielām vienmēr ir pārāk daudz nesakārtotu izkārtņu vertikālā, horizontālā un sānu virzienā, kas bloķē reālo arhitektūras atbalstu. Tas mudina apsvērt, kā no jauna definēt izkārtnes, lai uzlabotu un modernizētu efektus, ko rada šādi āra dekoratīvie izstrādājumi. Interjera dizaina mērķis ir sadalīt iepriekšējo izkārtojumu. Tiek ieviests dabiskais apgaismojums. Bēniņu būvē paaugstināta telpa. Tiek mainīts, kur atrodas kāpnes. Mainot kāpņu vietu, tiek samazināts vertikālo kustību laiks. Tas rada jaunu iespēju, pārsniedzot vecās robežas.

Frizētava

Taipei Eros

Frizētava Matu salonu pamatā ir melnā, baltā un pelēkā krāsa. Matu griešanas žesti tiek tulkoti skulpturālo vienību masveidā. Trīsstūrveida motīvs veido pāļu, griešanas un šūšanas funkcionālos klucīšus un plaknes no griestiem līdz grīdai. Gaismas joslas, kas iestrādātas sadalošajās līnijās, veicina daudzu apgaismes jostu darbību, kas kalpo kā papildu apgaismojums, vienlaikus risinot nolaisto griestu stāvokli. Tie izplešas un virzās uz priekšu ar lielā spoguļa atstarojumu, brīvi pārvietojoties starp plaknēm un trīsdimensiju.

Privātais Dārzs

Ryad

Privātais Dārzs Izaicinājums bija vecās lauku mājas modernizēšana, pārvēršot to par miera un klusuma valstību, visaptveroši strādājot gan arhitektūras, gan ainavas jomās. Fasāde tika atjaunota, tika veikti civilie darbi pie apšuvumiem, kā arī tika uzbūvēts peldbaseins un atbalsta sienas, izveidojot jaunas kalšanas veidnes arkas, sienām un žogiem. Dārzkopība, apūdeņošana un rezervuārs, kā arī zibens, mēbeles un piederumi tika arī vispusīgi likvidēti.

Kafejnīca Un Restorāns

Roble

Kafejnīca Un Restorāns Ideja par tā dizainu tika ņemta no ASV steika un kūpinātavām, un pirmās fāzes izpētes grupas rezultātā pētnieku grupa nolēma izmantot koku un ādu ar tumšām krāsām, piemēram, melnu un zaļu, kā arī zeltu un rozi zelts tika ņemts ar siltu un vieglu luksusa gaismu. Dizaina raksturojums ir 6 lielas piekārtas lustras, kas sastāv no 1200 ar rokām darināta anodēta tērauda. Kā arī 9 metru bāra leti, kuru klāj 275 centimetrus garš lietussargs, kas sastāv no skaistām un atšķirīgām pudelēm, bez balstu aizseg bāra letes.

Arhitektoniskā Izpēte Un Attīstība

Technology Center

Arhitektoniskā Izpēte Un Attīstība Tehnoloģiskā centra arhitektoniskajā projektā kā vadlīnijas paredzēts integrēt arhitektūras ansambli apkārtējā ainavā, klusā un patīkamā telpā. Šī ideju raksturojošā ideja padara ansambli par humanizētu orientieri, kas paredzēts tā pētnieku intelektuālajai iegremdēšanai, kuri tajā darbosies, kas izteikts tā plastiskajā un konstruktīvajā nodomā. Pārsteidzošais un integrētais jumts ieliektā un izliektā formā gandrīz pieskaras akcentētajām horizontālajām līnijām, kas tādējādi nosaka arhitektoniskā kompleksa galvenās īpašības.

Interjera Dizains

Gray and Gold

Interjera Dizains Pelēkā krāsa tiek uzskatīta par garlaicīgu. Bet šodien šī krāsa ir viena no galvenajiem oderējumiem tādos stilos kā bēniņi, minimālisms un hi-tech. Pelēka krāsa dod priekšroku privātumam, mieram un atpūtai. Tas galvenokārt aicina cilvēkus, kuri strādā ar cilvēkiem vai ir iesaistīti izziņas prasībās, kā vispārēju interjera krāsu. Sienas, griesti, mēbeles, aizkari un grīdas ir pelēkas. Pelēkās krāsas nokrāsas un piesātinājums atšķiras tikai atšķirīgi. Zeltu pievienoja papildu detaļas un aksesuāri. To akcentē attēla rāmis.