Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Birojs

Studio Atelier11

Birojs Ēkas pamatā bija "trīsstūris" ar visspēcīgāko oriģinālās ģeometriskās formas vizuālo attēlu. Ja paskatās uz leju no augstas vietas, jūs varat redzēt kopumā piecus dažādus trīsstūrus. Dažāda lieluma trīsstūru kombinācija nozīmē, ka "cilvēkam" un "dabai" ir vieta, kur viņi satiekas.

Koncepcijas Grāmata Un Plakāts

PLANTS TRADE

Koncepcijas Grāmata Un Plakāts AUGU TIRDZNIECĪBA ir inovatīvas un mākslinieciskas formas botānisko paraugu sērija, kas tika izstrādāta, lai veidotu labākas attiecības starp cilvēku un dabu, nevis mācību materiāliem. Augu tirdzniecības koncepcijas grāmata tika sagatavota, lai palīdzētu jums izprast šo radošo produktu. Grāmatā, kas izstrādāta tieši tādā pašā izmērā kā izstrādājumam, ir ne tikai dabas fotogrāfijas, bet arī unikāla grafika, kuru iedvesmojusi dabas gudrība. Vēl interesantāk ir tas, ka grafikas tiek rūpīgi izdrukātas ar burtu palīdzību, lai katrs attēls, tāpat kā dabiskie augi, mainītos pēc krāsas vai faktūras.

Dzīvojamā Māja

Tei

Dzīvojamā Māja Tas, ka ērta dzīve pēc aiziešanas pensijā, kas maksimāli izmanto kalna nogāzes telpas, tiek panākta ar vienmērīgu dizainu, ierastajā veidā, tika augstu novērtēts. Bagātīgas vides uzņemšana. Bet šoreiz nav villa villa, bet gan personīgais mājoklis. Tad vispirms mēs sākām veidot struktūru, balstoties uz to, ka tā spēj ērti pavadīt parasto dzīvi bez nepamatotības visā plānā.

Gredzens

Arch

Gredzens Dizainers iedvesmu iegūst no arkas struktūru un varavīksnes formas. Lai izveidotu vienotu trīsdimensiju formu, tiek apvienoti divi motīvi - arkas forma un piliena forma. Apvienojot minimālas līnijas un formas un izmantojot vienkāršus un izplatītus motīvus, rezultāts ir vienkāršs un elegants gredzens, kas tiek izgatavots drosmīgs un rotaļīgs, nodrošinot vietu enerģijas un ritma plūdumam. No dažādiem leņķiem mainās gredzena forma - kritiena forma tiek apskatīta no priekšējā leņķa, arkas forma tiek apskatīta no sānu leņķa, bet krusts - no augšējā leņķa. Tas valkātājam nodrošina stimulāciju.

Gredzens

Touch

Gredzens Ar vienkāršu žestu pieskāriena darbība rada bagātīgas emocijas. Izmantojot Touch gredzenu, dizainera mērķis ir nodot šo silto un bezveidīgo sajūtu ar aukstu un cietu metālu. 2 līknes ir savienotas, veidojot gredzenu, kas liek domāt, ka 2 cilvēki tur rokās. Gredzens maina savu malu, kad tā pozīcija tiek pagriezta uz pirksta un apskatīta no dažādiem leņķiem. Kad savienotās daļas ir novietotas starp pirkstiem, gredzens parādās dzeltenā vai baltā krāsā. Kad savienotās detaļas ir novietotas uz pirksta, jūs varat baudīt gan dzelteno, gan balto krāsu.

Interjera Koplietošanas Telpas

Highpark Suites

Interjera Koplietošanas Telpas Highpark Suites koplietošanas telpas pēta pilsētas Gen-Y dzīvesveida netraucētu integrāciju ar zaļu dzīves veidu, biznesu, atpūtu un sabiedrību. Sākot ar wow faktoru vestibiliem līdz skulpturāliem debesu laukumiem, konferenču zālēm un bailīgām sanāksmju telpām, šīs labierīcības ir paredzētas iedzīvotājiem, lai tās izmantotu kā savas mājas paplašināšanu. Iedvesmojoties no netraucētas dzīves telpās ārpus telpām, elastības, interaktīviem mirkļiem un pilsētvides krāsu un faktūru paletes, MIL Design izvirzīja robežas, lai izveidotu unikālu, ilgtspējīgu un holistisku kopienu, kurā katrā telpā ņem vērā iedzīvotājus un tropisko vidi.