Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Interjera Dizains

Suzhou MZS Design College

Interjera Dizains Šis projekts atrodas Sudžou, kas ir labi pazīstams ar tradicionālo ķīniešu dārza dizainu. Dizainere centās apvienot gan modernisma jūtas, gan Sudžou tautas valodu. Dizains ņem vērā tradicionālās Sudžou arhitektūras iezīmes, izmantojot baltas apmetuma sienas, mēness durvis un sarežģītu dārza arhitektūru, lai pārdomātu Sužou tautas valodu mūsdienu kontekstā. Mēbeles tika no jauna izveidotas ar pārstrādātiem zariem, bambusa un salmu virvēm ar studentu līdzdalību, kas šai izglītības telpai piešķīra īpašu nozīmi.

Ziņojumapmaiņas Krēsls

Kepler 186f

Ziņojumapmaiņas Krēsls Kepler-186f krēsla konstrukcijas pamats ir reste, kas pielodēta no tērauda stieples, kurai ar misiņa piedurknēm piestiprina no ozola izcirstos elementus. Dažādas armatūras izmantošanas iespējas harmoniski apvienojas ar koka griezumiem un juvelieru elementiem. Šis mākslas objekts ir eksperiments, kurā tiek apvienoti dažādi estētiskie principi. To varētu raksturot kā "barbarisku vai jaunu baroku", kurā ir apvienota raupja un izsmalcināta forma. Improvizācijas rezultātā Keplers kļuva daudzslāņu, apņemts ar zemtekstiem un jaunām detaļām.

Parametru Dizains

Titanium Choker

Parametru Dizains Dizainā IOU izmanto 3D simulācijas programmatūru, lai izveidotu parametru modeļus, līdzīgus stilam, ar kādu Zaha Hadid uzvarēja arhitektūras pasaulē. Būtībā IOU piedāvā ekskluzīvas preces no titāna ar 18 ct zelta logotipiem. Titāns ir karstākais rotaslietās, taču ar to ir grūti strādāt. Tās unikālās īpašības padara gabalus ne tikai ļoti vieglus, bet arī dod iespēju tos padarīt gandrīz jebkurā spektra krāsā.

Sekot Uzmanībai Ad-On

ND Lens Gear

Sekot Uzmanībai Ad-On ND LensGear precīzi pielāgo sevi centrēšanai dažādu diametru objektīviem. ND LensGear sērija pārklāj visus objektīvus tāpat kā nevienu citu pieejamo LensGear. Bez griešanas un bez locīšanas: vairs nav skrūvgriežu, nolietotu jostu vai kaitinošu atlikušo siksnu, kas izliekas. Viss der kā šarms. Un vēl viens plus, bez rīkiem! Pateicoties gudrajam dizainam, tas maigi un stingri centrējas ap objektīvu.

Adapteru Sistēma Profesionālai Filmēšanai

NiceDice

Adapteru Sistēma Profesionālai Filmēšanai NiceDice-System ir pirmais daudzfunkcionālais adapteris kameru industrijā. Tas padara to diezgan patīkami piestiprināt aprīkojumu ar dažādiem dažādu zīmolu montāžas standartiem - piemēram, gaismas, monitorus, mikrofonus un raidītājus - kamerām tieši tādā veidā, kādā tām jābūt atbilstoši situācijai. Pat jaunus izstrādājošos montāžas standartus vai nesen iegādāto aprīkojumu var viegli integrēt ND-sistēmā, vienkārši iegūstot jaunu adapteri.

Restorāna Bārs Uz Jumta

The Atticum

Restorāna Bārs Uz Jumta Restorāna šarmam industriālā vidē ir jāatspoguļojas arhitektūrā un iekārtojumā. Melnais un pelēkais kaļķu apmetums, kas tika īpaši izstrādāts šim projektam, ir viens no pierādījumiem tam. Tā unikālā, raupjā struktūra iet cauri visām telpām. Detalizētajā izpildījumā apzināti tika izmantoti tādi materiāli kā neapstrādāts tērauds, kura metināšanas šuves un slīpēšanas pēdas palika redzamas. Šo iespaidu atbalsta muntin logu izvēle. Šiem aukstajiem elementiem kontrastē silts ozola koks, ar rokām ēvelēts skujiņas parkets un pilnībā apstādīta siena.