Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Interjera Dizains

Corner Paradise

Interjera Dizains Tā kā vietne atrodas stūra zemes gabalā intensīvas satiksmes pilsētā, kā tā var atrast mieru trokšņainā apkārtnē, vienlaikus saglabājot grīdas priekšrocības, telpisko praktiskumu un arhitektūras estētiku? Šis jautājums sākumā ir padarījis dizainu diezgan sarežģītu. Lai lielā mērā palielinātu dzīvesvietas privātumu, vienlaikus saglabājot labus apgaismojuma, ventilācijas un lauka dziļuma apstākļus, dizainers izteica drosmīgu priekšlikumu izveidot interjera ainavu. Tas ir, uzbūvēt trīsstāvu kubisku ēku un pārvietot priekšējo un aizmugurējo pagalmu uz ātriju. , veidot apstādījumu un ūdens ainavu.

Dzīvojamā Māja

Oberbayern

Dzīvojamā Māja Dizainere uzskata, ka telpas dziļums un nozīme dzīvo ilgtspējībā, kas izriet no savstarpēji saistīta un līdzatkarīga cilvēka, telpas un vides vienotības; līdz ar to, izmantojot milzīgus oriģinālos materiālus un pārstrādātus atkritumus, šī koncepcija tiek realizēta dizaina studijā, apvienojot māju un biroju, lai radītu dizaina stilu, kas sadzīvo ar vidi.

Konceptuālā Izstāde

Muse

Konceptuālā Izstāde Muse ir eksperimentāls dizaina projekts, kas pēta cilvēka muzikālo uztveri, izmantojot trīs instalācijas pieredzi, kas sniedz dažādus veidus, kā izbaudīt mūziku. Pirmais ir tīri sensacionāls, izmantojot termoaktīvu materiālu, un otrais parāda atšifrētu mūzikas telpiskuma uztveri. Pēdējais ir tulkojums starp mūzikas notāciju un vizuālajām formām. Cilvēki tiek mudināti mijiedarboties ar instalācijām un vizuāli izpētīt mūziku ar savu uztveri. Galvenais vēstījums ir tāds, ka dizaineriem ir jāapzinās, kā uztvere viņus ietekmē praksē.

Zīmola Identitāte

Math Alive

Zīmola Identitāte Dinamiskie grafiskie motīvi bagātina matemātikas mācību efektu jauktajā mācību vidē. Logotipa dizainu iedvesmoja matemātikas paraboliskie grafiki. Burts A un V ir savienoti ar nepārtrauktu līniju, demonstrējot pedagoga un studenta mijiedarbību. Tas pauž vēstījumu, ka Math Alive palīdz lietotājiem kļūt par matemātikas maziem bērniem. Galvenie vizuālie materiāli atspoguļo abstraktu matemātikas jēdzienu pārveidošanu trīsdimensiju grafikā. Izaicinājums bija līdzsvarot jautro un saistošo vidi mērķauditorijai ar profesionālismu kā izglītības tehnoloģiju zīmolam.

Juvelierizstrādājumu Kolekcija

Biroi

Juvelierizstrādājumu Kolekcija Biroi ir 3D drukāta juvelierizstrādājumu sērija, kas tapusi, iedvesmojoties no leģendārā debesu fēniksa, kurš metas liesmās un atdzimst no saviem pelniem. Dinamiskās līnijas, kas veido struktūru un uz virsmas izplatītais Voronoi raksts, simbolizē fēniksu, kas atdzīvojas no degošām liesmām un lido debesīs. Raksts maina izmēru, lai plūstu pa virsmu, radot struktūrai dinamisma sajūtu. Dizains, kas pats par sevi parāda skulptūrai līdzīgu klātbūtni, sniedz lietotājam drosmi spert soli uz priekšu, izceļot savu unikalitāti.

Māksla

Supplement of Original

Māksla Baltas vēnas upju akmeņos rada nejaušus rakstus uz virsmām. Atsevišķu upes akmeņu atlase un to izvietojums pārvērš šos rakstus simbolos latīņu burtu veidā. Šādi tiek veidoti vārdi un teikumi, kad akmeņi atrodas pareizajā pozīcijā viens otram. Rodas valoda un komunikācija, un to zīmes kļūst par papildinājumu jau esošajam.