Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mēbeļu Sērija

Sama

Mēbeļu Sērija Sama ir autentiska mēbeļu sērija, kas nodrošina funkcionalitāti, emocionālu pieredzi un unikalitāti, izmantojot tās minimālās, praktiskās formas un spēcīgo vizuālo efektu. Kultūras iedvesma, kas iegūta no virpuļojošo kostīmu dzejas, kas valkātas Sama ceremonijās, tiek atkārtoti interpretēta tās dizainā, spēlējot konisko ģeometriju un metāla liekšanas paņēmienus. Sērijas skulpturālā poza ir apvienota ar materiālu, formu un ražošanas paņēmienu vienkāršību, lai piedāvātu funkcionālu & amp; estētiskās priekšrocības. Rezultāts ir moderna mēbeļu sērija, kas piešķir atšķirīgu pieskārienu dzīvojamām telpām.

Gredzens

Dancing Pearls

Gredzens Dejojošās pērles starp rūcošajiem jūras viļņiem, tas ir okeāna un pērļu iedvesmas rezultāts, un tas ir 3D modeļa gredzens. Šis gredzens ir veidots ar zelta un krāsainu pērļu kombināciju ar īpašu struktūru, lai īstenotu pērļu kustību starp rēcošajiem okeāna viļņiem. Caurules diametrs ir izvēlēts labā izmērā, kas padara dizainu pietiekami izturīgu, lai modeli padarītu izgatavojamu.

Kaķu Gulta

Catzz

Kaķu Gulta Veidojot Catzz kaķu gultu, iedvesma tika iegūta gan no kaķu, gan īpašnieku vajadzībām, un ir jāapvieno funkcija, vienkāršība un skaistums. Novērojot kaķus, to unikālās ģeometriskās iezīmes iedvesmoja tīru un atpazīstamu formu. Daži raksturīgi uzvedības modeļi (piemēram, ausu kustība) tika iekļauti kaķu lietotāja pieredzē. Paturot prātā īpašniekus, mērķis bija izveidot mēbeles, ko viņi varētu pielāgot un ar lepnumu parādīt. Turklāt bija svarīgi nodrošināt ērtu apkopi. To visu nodrošina gluds, ģeometriskais dizains un modulārā struktūra.

Atpūtas Klubs

Central Yosemite

Atpūtas Klubs Atgriezieties pie dzīves vienkāršības: saule caur loga gaismu un ēnu krustpunktiem. Lai labāk atspoguļotu dabisko garšu kopējā telpā, pilnībā izmantojiet baļķu dizainu, vienkāršu un stilīgu, humānisku komfortu, uzsverot mākslinieciskās telpas atmosfēru. Austrumu šarmu tonis, ar unikālu telpisko noskaņu. Šī ir vēl viena interjera izpausme, tā ir dabiska, tīra, mainīga.

Sausās Tējas Iepakojums

SARISTI

Sausās Tējas Iepakojums Dizains ir cilindrisks trauks ar dinamiskām krāsām. Inovatīvs un izgaismojošs krāsu un formu pielietojums rada harmonisku dizainu, kas atspoguļo SARISTI augu uzlējumus. Kas atšķir mūsu dizainu, ir mūsu spēja piešķirt modernu pagriezienu sausās tējas iepakojumam. Iepakojumā izmantotie dzīvnieki atspoguļo emocijas un apstākļus, kurus cilvēki bieži piedzīvo. Piemēram, flamingo putni pārstāv mīlestību, pandas lācis - relaksāciju.

Olīveļļas Iepakojums

Ionia

Olīveļļas Iepakojums Tā kā senie grieķi mēdza krāsot un noformēt katru olīveļļas amforu (trauku) atsevišķi, viņi nolēma to darīt šodien! Viņi atdzīvināja un izmantoja šo seno mākslu un tradīcijas mūsdienu mūsdienu ražošanā, kur katrai no 2000 saražotajām pudelēm ir atšķirīgi raksti. Katra pudele ir individuāli izstrādāta. Tas ir vienreizējs lineārs dizains, kas iedvesmots no sengrieķu modeļiem ar mūsdienīgu pieskārienu, kas godina vintage olīveļļas mantojumu. Tas nav apburtais loks; tā ir taisna attīstoša radošā līnija. Katra ražošanas līnija rada 2000 dažādu dizainu.