Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Iepakojums

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Iepakojums KRYSTAL ūdens pudelē iemieso greznības un labsajūtas būtību. KRYSTAL ūdens ar sārmainu pH vērtību no 8 līdz 8,8 un unikālu minerālu sastāvu nonāk ikoniskā, caurspīdīgā prizmas pudelē, kas atgādina dzirkstošo kristālu un neapdraud kvalitāti un tīrību. KRYSTAL zīmola logotips ir smalki attēlots uz pudeles, uzsverot luksusa pieredzes pievienoto pieskārienu. Papildus pudeles vizuālajam efektam kvadrātveida formas PET un stikla pudeles ir pārstrādājamas, optimizējot iepakojuma vietu un materiālus, tādējādi samazinot kopējo oglekļa pēdu.

Hi-Fi Disks

Calliope

Hi-Fi Disks Hi-Fi pagrieziena galda galvenais mērķis ir no jauna radīt tīrākās un nepiesārņotās skaņas. šī skaņas būtība ir gan šī dizaina gals, gan jēdziens. Šis skaisti izstrādātais izstrādājums ir skaņas skulptūra, kas atkārto skaņu. Kā pagrieziena galds tas ir viens no labākajiem pieejamajiem Hi-Fi griezuļiem, un šo nepārspējamo sniegumu gan norāda, gan pastiprina tā unikālā forma un dizaina aspekti; pievienošanās formai un funkcijai garīgā savienībā, lai iemiesotu Calliope pagrieziena galdu.

Auskari Un Gredzens

Vivit Collection

Auskari Un Gredzens Iedvesmojoties no dabā sastopamām formām, kolekcija Vivit rada interesantu un ziņkārīgu priekšstatu par iegarenām formām un virpuļojošām līnijām. Vivit gabali sastāv no saliektām 18 k dzeltenām zelta loksnēm ar melnu rodija pārklājumu uz ārējām virsmām. Lapas formas auskari apņem ausu cilpas, lai tās dabiskās kustības radītu interesantu deju starp melno un zeltu - slēpjot un atklājot dzelteno zeltu zem tā. Formu stingrība un ergonomiskie šīs kolekcijas atribūti rada aizraujošu gaismas, ēnu, atspīduma un atstarojuma spēli.

Izlietne

Vortex

Izlietne Virpuļplūsmas dizaina mērķis ir atrast jaunu formu, kā ietekmēt ūdens plūsmu izlietnēs, lai palielinātu to efektivitāti, veicinātu viņu pieredzi un uzlabotu estētiskās un semiotiskās īpašības. Rezultāts ir metafora, kas iegūta no idealizēta virpuļa formas, kas apzīmē notekas un ūdens plūsmu, kas vizuāli norāda visu priekšmetu kā funkcionējošu izlietni. Šī forma kopā ar krānu ved ūdeni pa spirālveida ceļu, ļaujot tikpat daudz ūdens segt vairāk zemes, kā rezultātā samazinās tīrīšanas ūdens patēriņš.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskanto veikalu projektēja un izveidoja smallna, dizaina studija un vintage galerija, kuru dibināja Piotrs Płoski. Uzdevums radīja daudz izaicinājumu, jo boutique atrodas īres mājas otrajā stāvā, tam nav skatloga un tā platība ir tikai 80 kv.m. Šeit radās ideja divkāršot laukumu, izmantojot gan vietu uz griestiem, gan grīdas platību. Tiek panākta viesmīlīga, mājīga atmosfēra, kaut arī mēbeles patiesībā ir karājas otrādi uz griestiem. Riskants veikals ir izveidots, ievērojot visus noteikumus (tas pat pakļauj smagumu). Tas pilnībā atspoguļo zīmola garu.