Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Restorāns

100 Bites Dessert

Restorāns Iekarošana kā dizaina tēma, grafiskie portreti, zobu modeļi, slavenību galvas vizuālie attēli ir visas galvenās iezīmes, kas palīdz stimulēt katra klienta garšas kārpiņas. Sākot ar izdomātajiem brūnā un baltā grafiskajiem griestiem, līdz baltajai supergrafiskajai sienai, līdz glīti izkārtotajai preču vitrīnai, kā arī ar 100 nokojošām ikonām, kas attēlo dažādas desmitgades, bagātīgi veidots melnā humora aromāts mulsina.

Korporatīvais Dizains

Vivifying Minimalism

Korporatīvais Dizains Rezultāts bija radīt mūsdienīgu telpu, kas pielāgotu terapijas, balstoties uz progresīvām tehnoloģijām, vienlaikus piedāvājot klasiskās spa procedūras. Rezultātā iegūtais priekšlikums bija izveidot dinamisku telpu, kas rada zinātnisko laboratoriju taupību, vienlaikus pievienojot siltā klasiskā interjera pazīstamās konotācijas. Iedvesma zemes vestibilā nāca no dzen filozofijas un kosmosa divādiskā rakstura. Baltais lavaplasters norāda uz klīnisku baltu un zinātnisku iemeslu, šokolādes brūns no klasiskās paletes, norādot uz cilvēka vēlmju gaumīgu pieskaņu.

Medicīnas Centrs

Neo Derm The Center

Medicīnas Centrs Tas ir veidots, lai rezonētu līniju tēmu, un kaļķu krāsas izceltie elementi ir pietiekami, lai parādītu drūmo un enerģisko dizaina īpatnību šim konkrētajam ādas kopšanas centram. Baltu griestu līniju stari darbojas visā baltajos griestos un ar dinamiku stiepjas uz apkārtējo telpu. Relaksācijas zona, kas atrodas blakus reģistratūrai, ir iestatīta uz kaļķa uz kaļķa krāsas toņa no mēbelēm līdz paklājam, kas uzsver jauno un atjaunoto zīmola būtību, pārskatot Viktorijas ostu.

Izstāžu Un Sarunu Telpa

All Love in Town Sales Center

Izstāžu Un Sarunu Telpa Tirdzniecības telpa varētu būt arī uz uzņēmējdarbību orientēta darbības joma, kas ir pilna ar mākslu un estētiku, tāpat kā teātris un muzejs. Daudzi dizaineri nekad nav domājuši, ka intensīva cilvēku un apkārtnes apvienošana kļūst tik būtiska, nekā mēs jebkad gaidījām. Mēs izveidojām interjera telpu, kas, iespiežot cilvēkus, iekļāvās tajā, izmantojot visdārgākos materiālus - spuldzes, Ping Pong un Ziemassvētku rotājumu bumbiņas -, izmantojot trīs materiālus, parādīja leģendu par nekustamā īpašuma pārdošanu apdares pārdošanas uzdevumos trīs mēnešus tajā laikā visā nozarē, ņemot vērā atšķirīgo dizainu.

Gredzens

Moon Curve

Gredzens Dabas pasaule atrodas pastāvīgā kustībā, jo tā balansē starp kārtību un haosu. No tā paša spriedzes tiek izveidots labs dizains. Tās spēka, skaistuma un dinamikas īpašības izriet no mākslinieka spējas radošās darbības laikā būt atvērtiem šiem pretstatiem. Gatavais darbs ir neskaitāmo izvēļu summa, ko mākslinieks izdara. Visas pārdomas un sajūtas neliks darbam, kas ir stīvs un auksts, turpretim visas sajūtas un nekāda kontrole rada darbu, kas neizpauž sevi. Abu savstarpēja saikne būs pašas dzīves dejas izpausme.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Sākotnēji lampa tika izstrādāta bērnu apģērbu zīmolam. Iedvesma nāk no rotaļlietu kapsulām, kuras bērni iegūst no tirdzniecības automātiem, kas parasti atrodas veikalu tirdzniecības vietās. Uzlūkojot lampu, var redzēt krāsainu rotaļlietu ar kapsulām, kas satur katru vēlēšanos un prieku, kas modina jauneklīgo dvēseli. Kapsulu skaitu var pielāgot un saturu nomainīt, kā jums patīk. Sākot no ikdienas niekiem līdz īpašiem rotājumiem, katrs kapsulās ieliktais priekšmets kļūst par unikālu paša stāstījumu, tādējādi izkristalizējot tavu dzīvi un prāta stāvokli noteiktā laikā.