Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ceļojumu Izstāde

Boom

Ceļojumu Izstāde Šis ir moderna modes zīmola izstādes Ķīnā izstādes dizaina projekts. Šīs izrādes tēma izceļ jauniešu iespējas stilizēt savu tēlu un simbolizē sprādzienbīstamo troksni, ko šī izrāde izraisīja sabiedrībā. Zigzaga forma tika izmantota kā galvenais vizuālais elements, taču ar dažādu konfigurāciju, ja to pielietoja kabīnēs dažādās pilsētās. Izstāžu kabīņu struktūra bija “detaļu komplekts”, kas tika izgatavots rūpnīcā un uzstādīts uz vietas. Dažas detaļas var atkārtoti izmantot vai pārveidot, lai izveidotu jaunu kabīnes dizainu nākamajai izstādes pieturvietai.

Grafiskā Dizaina Izrāviens

The Graphic Design in Media Conception

Grafiskā Dizaina Izrāviens Šī grāmata ir par grafisko dizainu; tas sniedz skaidru, detalizētu dizaina struktūras kā procesa, kas tiek izmantots komunikācijai ar auditoriju ar dažādām kultūrām, izmantojot dizaina metodes, detalizētu ieskatu, ietver grafiskā dizaina nozīmi, dizaina procesus kā paņēmienus, dizaina veidošanu kā tirgus kontekstu, iepakojuma dizainu ar sagatavotas veidnes un satur ļoti iztēles radošu darbu darbus, kurus izmanto, lai norādītu uz dizaina principiem.

Tirdzniecības Birojs

Chongqing Mountain and City Sales Office

Tirdzniecības Birojs “Kalns” ir galvenā tirdzniecības biroja tēma, kuru iedvesmojis Čuncjinas ģeogrāfiskais fons. Pelēko bumbiņu raksts uz grīdas veidojas trīsstūrveida formā; un, lai parādītu “kalna” jēdzienu, uz funkciju sienām un neregulāras formas uztveršanas skaitītājiem ir daudz nepāra un asu leņķu un stūru. Turklāt kāpnes, kas savieno grīdas, ir izveidotas kā caurbraukšana caur alu. Tikmēr no griestiem tiek pakārti LED gaismekļi, kas imitē lietus ainavu ielejā un rada dabisku sajūtu, lai mīkstinātu visu iespaidu.

Grafika Brīvdienu Mājai

SAKÀ

Grafika Brīvdienu Mājai PRIM PRIM studija izveidoja viesu nama SAKÀ vizuālo identitāti, iekļaujot nosaukuma un logotipa dizainu, katras istabas grafiku (simbolu dizains, tapešu raksti, sienas attēlu dizains, spilvenu aplikācijas utt.), Mājas lapas dizainu, pastkartes, nozīmītes, vārda kartes un ielūgumi. Katrā viesu nama SAKÀ istabā ir atšķirīga leģenda, kas saistīta ar Druskininku (Lietuvas kūrortpilsēta, kurā atrodas šī māja) un tās apkārtni. Katrā istabā ir savs simbols kā atslēgvārds no leģendas. Šīs ikonas parādās interjera grafikā un citos objektos, kas veido tā vizuālo identitāti.

Paklājs

Folded Tones

Paklājs Paklāji pēc savas būtības ir plakani, mērķis bija izaicināt šo vienkāršo faktu. Trīsdimensiju ilūzija tiek panākta tikai ar trim krāsām. Paklāju toņu dažādība un dziļums ir atkarīgs no svītru platuma un blīvuma, nevis no lielās krāsu paletes, kas var iestrēgt noteiktā telpā, tādējādi ļaujot to elastīgi izmantot. No augšas vai tālu paklājs atgādina salocītu lapu. Tomēr, sēžot vai guļot uz tā, kroku ilūzija var nebūt uztverama. Tas noveda pie vienkāršu atkārtotu līniju izmantošanas, kuras var baudīt kā abstraktu modeli tuvplānā.

Kleita

Nyx's Arc

Kleita Kad gaisma ar smalku līmeni iekļūst caur logiem, radīsies estētiskā apgaismojuma un apgaismojuma līmenis, lai cilvēki telpā nonāktu, kad prāts ir noslēpumains un kluss, piemēram, Nyx ar noslēpumainu un klusu, izmantojot laminētus audumus un vērpjot, lai apstulbinātu šādu skaistuma interpretāciju.