Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mazumtirdzniecības Interjera Dizains

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Mazumtirdzniecības Interjera Dizains Klients meklē radošu dizainu, lai labi pārstāvētu zīmolu. Nosaukumu “Hiveometriskais” veido divi vārdi “strops” un “ģeometrisks”, kas vienkārši norāda galveno koncepciju un vizualizē dizainu. Dizains ir iedvesmots no zīmola varoņa izstrādājuma - šūnveida formas elektriskās plīts. Tiek uzskatīts par koru, sienas un griestu elementu kopu glītā apdarē, kas nemanāmi savieno un savieno sarežģītas ģeometriskas formas. Līnijas ir maigas un tīras, kā rezultātā gluds mūsdienīgs izskats simbolizē bezgalīgu iztēli un radošumu.

Korporatīvās Arhitektūras Koncepcija

Pharmacy Gate 4D

Korporatīvās Arhitektūras Koncepcija Radošās koncepcijas pamatā ir materiālo un nemateriālo komponentu apvienojums, kas kopā rada multivides platformu. Šīs platformas centrālo punktu raksturo lielizmēra trauks kā simbols abstraktam alķīmijas kausam, virs kura ir projicēta peldošās DNS šķipsnas hologrāfiskā diagramma. Šī DNS hologramma, kas patiesībā pārstāv saukli “Dzīves solījums”, rotē lēnām un norāda uz cilvēka organisma, kas nesatur simptomus, dzīves vienkāršību. Rotējošā DNS hologramma attēlo ne tikai dzīvības plūsmu, bet arī attiecības starp gaismu un pašu dzīvi.

Kalendārs

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendārs Botāniskā dzīve ir kalendārs, kas vienā lappusē izceļ skaistu augu dzīvi. Atveriet lapu un iestatiet uz pamatnes, lai baudītu dažādus augu uznirstošos logus. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Ziņojumu Karte

Pop-up Message Card “Leaves”

Ziņojumu Karte Lapas ir ziņojumu kartes ar uznirstošu lapu motīviem. Izgaismojiet savus ziņojumus ar izteiksmīgu sezonālās zaļās krāsas pieskārienu. Komplektā ir četras dažādas kartes ar četrām aploksnēm. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Piespraude

Chiromancy

Piespraude Katrs cilvēks ir unikāls un oriģināls. Tas ir redzams pat mūsu pirkstu modeļos. Arī zīmētās līnijas un mūsu roku zīmes ir diezgan oriģinālas. Turklāt katram cilvēkam ir virkne akmeņu, kas viņiem ir tuvu kvalitātē vai saistīti ar personīgiem notikumiem. Visas šīs īpašības domājošam novērotājam sniedz tik daudz pamācošu un pievilcīgu, kas ļauj izveidot personalizētus rotaslietas, kuru pamatā ir šīs līnijas un atsevišķu lietu pazīmes. Šādi rotājumi un rotaslietas veido jūsu personīgo mākslas kodu

Kalendārs

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendārs ZOO papīra amatniecības komplektu ir viegli salikt. Nav nepieciešama līme vai šķēres. Salieciet, saliekot kopā detaļas ar vienādu marķējumu. Katram dzīvniekam būs divu mēnešu kalendārs. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.