Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ziņojumu Karte

Pop-up Message Card “Leaves”

Ziņojumu Karte Lapas ir ziņojumu kartes ar uznirstošu lapu motīviem. Izgaismojiet savus ziņojumus ar izteiksmīgu sezonālās zaļās krāsas pieskārienu. Komplektā ir četras dažādas kartes ar četrām aploksnēm. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Piespraude

Chiromancy

Piespraude Katrs cilvēks ir unikāls un oriģināls. Tas ir redzams pat mūsu pirkstu modeļos. Arī zīmētās līnijas un mūsu roku zīmes ir diezgan oriģinālas. Turklāt katram cilvēkam ir virkne akmeņu, kas viņiem ir tuvu kvalitātē vai saistīti ar personīgiem notikumiem. Visas šīs īpašības domājošam novērotājam sniedz tik daudz pamācošu un pievilcīgu, kas ļauj izveidot personalizētus rotaslietas, kuru pamatā ir šīs līnijas un atsevišķu lietu pazīmes. Šādi rotājumi un rotaslietas veido jūsu personīgo mākslas kodu

Kalendārs

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendārs ZOO papīra amatniecības komplektu ir viegli salikt. Nav nepieciešama līme vai šķēres. Salieciet, saliekot kopā detaļas ar vienādu marķējumu. Katram dzīvniekam būs divu mēnešu kalendārs. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Producēšana / Pēcražošana / Apraide

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producēšana / Pēcražošana / Apraide Ašgabadas televīzijas radio centrs (TV tornis) ir monumentāla ēka 211 m augstumā, kas atrodas Turkmenistānas galvaspilsētas Ašhabadas dienvidu nomalē 1024 m kalnā virs jūras līmeņa. TV tornis ir galvenais radio un TV programmu veidošanas, pēcapstrādes un apraides centrs. Un tas ir viens no labākajiem mūsdienu digitālo tehnoloģiju piemēriem. TV tornis padarīja Turkmenistānu par virszemes HD apraides pionieri Āzijā. TV tornis ir lielākais tehnoloģiju ieguldījums apraides jomā pēdējo 20 gadu laikā.

Frontālais Iekrāvējs

Arm Loader

Frontālais Iekrāvējs Iekrāvējs, kas pārsvarā darbojas uz nelīdzenas pamatnes, vadītājam var izraisīt smagu kustību slimību un izraisīt ātru nogurumu. Tomēr “ARM LOADER” ļauj atpazīt koordinātu punktus uz zemes un palīdz vadītāja sēdeklim būt stabilam un nenovirzīties. Tādēļ tas palīdz vadītājam nejusties noguris un ļauj droši veikt savu darbu.

Kalendārs

Calendar 2014 “Safari”

Kalendārs Safari ir papīra izstrādājumu dzīvnieku kalendārs. Noņemiet un salieciet 6 loksnes ar 2 ikmēneša kalendāriem sānos. Salieciet korpusu un savienojuma daļas gar krokām, apskatiet zīmes uz savienojumiem un salieciet kopā, kā parādīts. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.