Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pārtikas Padevējs

Food Feeder Plus

Pārtikas Padevējs Pārtikas padevējs Plus ne tikai palīdz bērniem ēst vienatnē, bet arī vecākiem nozīmē lielāku neatkarību. Pēc tam, kad esat sasmalcinājis vecāku pagatavoto ēdienu, mazuļi to var turēt paši un to sūkāt un košļāt. Food Feeder Plus ir aprīkots ar lielāku, elastīgu silikona maisiņu, lai apmierinātu mazuļu augošo apetīti. Tā ir barošana, kas maziem bērniem ļauj droši izpētīt un baudīt svaigu, cietu ēdienu. Pārtika nav jānogatavo. Vienkārši ievietojiet ēdienu silikona maisiņā, aizveriet spraudni un mazuļi var baudīt pašbarošanu ar svaigu ēdienu.

Mākslīgā Topogrāfija

Artificial Topography

Mākslīgā Topogrāfija Lielas mēbeles kā ala Šis ir godalgotais projekts, kas ieguva Lielo mākslas balvu konteineru starptautiskajā konkursā. Mana ideja ir iztukšot tilpumu konteinera iekšpusē, lai izveidotu amorfu telpu kā ala. Tas ir izgatavots tikai no plastmasas materiāla. Apmēram 1000 mīksta plastmasas loksnes 10 mm biezumā tika sagrieztas kontūrlīnijas formā un tika laminētas kā slānis. Tā ir ne tikai māksla, bet arī lielas mēbeles. Tā kā visas porcijas ir mīkstas kā dīvāns, un cilvēks, kurš ieiet šajā telpā, var atpūsties, atrodot vietu, kas piemērota sava ķermeņa formai.

Iekšējā Telpa

Chua chu kang house

Iekšējā Telpa Akupunktūras punkts šajā mājā bija savienot norobežoto teritoriju pavisam jaunā klusuma vizualitātē. Šādi rīkojoties, tiek atjaunots noteikts vēsturisks un neapstrādāts šarms, lai pasargātu mājas tukšumu. Jaunā naktsmītne noslēdzas ar pārsteigumu par interjera interjeru; sausa un mitra virtuve virtuvē un ēdamistaba virtuvē. Dzīvojamo platību pārtrauca arī iespaidīgs mākslas uzbrukums, kas drīz kļuvis par personālo mājokļu elektroinstalāciju. Lai papildinātu vispārējo uzsvaru, visās krāsu sienās iekrāso siltas gaismas šķēles.

Kalendārs

Calendar 2014 “Town”

Kalendārs Pilsēta ir papīra izstrādājumu komplekts ar detaļām, kuras var brīvi salikt kalendārā. Salieciet dažādās formās ēkas un izbaudiet savas mazpilsētas izveidošanu. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Mūsdienu Qipao

The Remains

Mūsdienu Qipao Iedvesma nāk no ķīniešu relikvijām, visizplatītākā ir “keramika”, kas ir vispopulārākā neatkarīgi no karaļa un cilvēkiem. Manā pētījumā pat šodien galvenie ķīniešu estētiskās modes standarti un Feng Shui (interjera un vides dizains) nav mainīti. Viņiem patīk caurskatīšana, slāņošana un vēlēšanās. Es vēlētos noformēt Qipao, lai keramikas nozīmi un īpašību no vecās dinastijas pārvērstu mūsdienu modē. Un provocē cilvēkus, kuri ir aizmirsuši savu kultūru un etnisko piederību, kad mēs esam i paaudzē.

Restorāns

Osaka

Restorāns Atrodas Itaim Bibi kaimiņā (Sanpaulu, Brazīlija), Osaka lepni demonstrē savu arhitektūru, piedāvājot intīmu un mājīgu gaisotni dažādās telpās. Āra terase blakus ielai ir ieeja zaļā un modernā pagalmā, savienojums starp interjeru, ārpusi un dabu. Privātā un izsmalcinātā estētika materializējās, izmantojot tādus dabiskos elementus kā koks, akmeņi, dzelzs un tekstilizstrādājumi. Lamella jumta sistēma ar blāvu apgaismojumu un koka režģi tika rūpīgi izpētīti, lai pabeigtu harmonizējošo interjera dizainu un radītu atšķirīgo atmosfēru.