Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pulkstenis

Zeitgeist

Pulkstenis Pulkstenis ir atspoguļots zeitgeist, kas ir saistīts ar viedajiem, tehnoloģiskajiem un izturīgajiem materiāliem. Produkta augsto tehnoloģiju seju attēlo daļēji toru saturošs oglekļa korpuss un laika displejs (gaismas caurumi). Ogleklis aizvieto metāla daļu kā pagātnes relikviju un uzsver pulksteņa funkciju. Centrālās daļas neesamība parāda, ka novatoriskā LED indikācija aizstāj klasisko pulksteņa mehānismu. Mīksto fona apgaismojumu var pielāgot pēc īpašnieka iecienītās krāsas, un gaismas sensors kontrolēs apgaismojuma stiprumu.

Robotizēts Transportlīdzeklis

Servvan

Robotizēts Transportlīdzeklis Tas ir uz resursiem balstītas ekonomikas pakalpojumu transportlīdzekļa projekts, kas veido tīklu ar citiem transporta līdzekļiem. Vienota sistēma ļauj savstarpēji sazināties, kas palielina pasažieru pārvadāšanas efektivitāti, kā arī palielina efektivitāti, pateicoties kustībai ceļa vilcienā (samazinot FX koeficientu, attālumu starp transporta līdzekļiem). Automašīnai ir bez vadības. Transportlīdzeklis ir simetrisks: lēti ražot. Tam ir četri grozāmie motora riteņi un kustības atpakaļgaitas iespēja: manevrs ar lieliem izmēriem. Iekāpšana vis-a-vis uzlabo pasažieru saziņu.

Pārtikas Padevējs

Food Feeder Plus

Pārtikas Padevējs Pārtikas padevējs Plus ne tikai palīdz bērniem ēst vienatnē, bet arī vecākiem nozīmē lielāku neatkarību. Pēc tam, kad esat sasmalcinājis vecāku pagatavoto ēdienu, mazuļi to var turēt paši un to sūkāt un košļāt. Food Feeder Plus ir aprīkots ar lielāku, elastīgu silikona maisiņu, lai apmierinātu mazuļu augošo apetīti. Tā ir barošana, kas maziem bērniem ļauj droši izpētīt un baudīt svaigu, cietu ēdienu. Pārtika nav jānogatavo. Vienkārši ievietojiet ēdienu silikona maisiņā, aizveriet spraudni un mazuļi var baudīt pašbarošanu ar svaigu ēdienu.

Mākslīgā Topogrāfija

Artificial Topography

Mākslīgā Topogrāfija Lielas mēbeles kā ala Šis ir godalgotais projekts, kas ieguva Lielo mākslas balvu konteineru starptautiskajā konkursā. Mana ideja ir iztukšot tilpumu konteinera iekšpusē, lai izveidotu amorfu telpu kā ala. Tas ir izgatavots tikai no plastmasas materiāla. Apmēram 1000 mīksta plastmasas loksnes 10 mm biezumā tika sagrieztas kontūrlīnijas formā un tika laminētas kā slānis. Tā ir ne tikai māksla, bet arī lielas mēbeles. Tā kā visas porcijas ir mīkstas kā dīvāns, un cilvēks, kurš ieiet šajā telpā, var atpūsties, atrodot vietu, kas piemērota sava ķermeņa formai.

Iekšējā Telpa

Chua chu kang house

Iekšējā Telpa Akupunktūras punkts šajā mājā bija savienot norobežoto teritoriju pavisam jaunā klusuma vizualitātē. Šādi rīkojoties, tiek atjaunots noteikts vēsturisks un neapstrādāts šarms, lai pasargātu mājas tukšumu. Jaunā naktsmītne noslēdzas ar pārsteigumu par interjera interjeru; sausa un mitra virtuve virtuvē un ēdamistaba virtuvē. Dzīvojamo platību pārtrauca arī iespaidīgs mākslas uzbrukums, kas drīz kļuvis par personālo mājokļu elektroinstalāciju. Lai papildinātu vispārējo uzsvaru, visās krāsu sienās iekrāso siltas gaismas šķēles.

Kalendārs

Calendar 2014 “Town”

Kalendārs Pilsēta ir papīra izstrādājumu komplekts ar detaļām, kuras var brīvi salikt kalendārā. Salieciet dažādās formās ēkas un izbaudiet savas mazpilsētas izveidošanu. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.