Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Jaucējkrāni

Electra

Jaucējkrāni Electra, kas tiek uzskatīta par digitālās lietošanas pārstāvi armatūras nozarē, apvieno tehnoloģiju ar dizainu, lai uzsvērtu digitālā laikmeta dizainu. Jaucējkrāni, kuriem nav atsevišķa roktura, visus piesaista tā elegances un viedā izskata dēļ, lai tie būtu unikāli mitrā vietā. Electra skārienekrāna pogas lietotājiem piedāvā vairāk ergonomisku risinājumu. Jaucējkrānu “Eco Mind” lietotājam nodrošina maksimālu ietaupījumu efektivitāti. Šī funkcija jo īpaši palielina vērtību nākamajām paaudzēm

Biroja Telpas

C&C Design Creative Headquarters

Biroja Telpas C&C Design radošā mītne atrodas postindustriālajā darbnīcā. Tās ēka ir pārveidota no sarkano ķieģeļu rūpnīcas 60. gados. Apsverot pašreizējās situācijas un ēkas vēsturiskās atmiņas aizsardzību, dizaina komanda ir centusies darīt visu iespējamo, lai izvairītos no sākotnējās ēkas sabojāšanas iekšējā apdare. Interjera dizainā tiek izmantotas daudz egles un bambusa. Gudri tiek iecerēta telpu atvēršana un aizvēršana, kā arī telpu maiņa. Dažādu reģionu apgaismojuma dizains atspoguļo atšķirīgu vizuālo atmosfēru.

Ielas Sols

Ola

Ielas Sols Šis sols, kas izveidots, ievērojot ekodizaina stratēģijas, ielu mēbeles pārceļ jaunā līmenī. Tāpat kā mājās, pilsētas vai dabiskā vidē, šķidruma līnijas vienā solā rada dažādas sēdvietas. Izmantotie materiāli ir pārstrādāts alumīnijs pamatnei un sēdekļa tērauds, kas izvēlēti pēc pārstrādājamām un izturīgām īpašībām; tai ir gaiša un izturīga pulvera pārklājuma apdare, kas ideāli piemērota izmantošanai ārpus telpām visiem laikapstākļiem. Projektējuši Mehiko, autori ir Daniels Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alise Pegmane un Karime Toska.

Jaucējkrāns

Amphora

Jaucējkrāns Amphora sērija ir izstrādāta, lai savienotu pagātni un nākotni, un dod iespēju izjust seno laiku pamata un funkcionālās formas. Tas nebija viegli, kā mūsdienās, padarīt mūsdienās pieejamu mūsu dzīvības avotam. Jaucējkrāna neparastā forma nāk no gadsimtiem iepriekš, taču ūdens taupīšanas kārtridžs rīt. Jaucējkrāns retro, kas veidots no seniem laikiem ielu strūklakām, sniedz estētiku jūsu vannas istabām.

Izlietne

Serel Wave

Izlietne SEREL Wave izlietne ieņem vietu modernās vannas istabās ar savām nominālajām līnijām, funkcionālajiem risinājumiem un iespaidīgo kvalitāti. SEREL Wave izlietne; lai arī tas maina pašreizējo dubultās izlietnes uztveri ar savu unikālo bļodas formu, tajā ietilpst arī pieaugušā un bērna lietošana kopā ar estētisko formu. Papildus izmantošanai kā bērnu baseinu, tas nodrošina arī tīrīšanu un apavu tīrīšanu, ko izmanto islāma kultūrā. Izlietnes dizaina vispārējā pieeja ir modernisms un funkcionālisms. Šī pieeja ietekmē dizainu tik svarīgi.

Vannas Istabas Komplekts

LOTUS

Vannas Istabas Komplekts Pārdomas par lotosa ziedu vannas istabām… Lotosa vannas istaba ir īstenota, iedvesmu gūstot no lotosa ziedu lapu formas Zhou Dunyi, kurš māca Konfūcija filozofiju, sacīja: "Man patīk lotosa zieds, jo tas aug dubļos un nekad netīra". viņa diskurss. Lotosa lapas ir netīrumu atgrūdošas, kā norādīts šeit. Sērijas ražošanā tika imitēta lotosa ziedu lapu struktūra