Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Lampa

Capsule Lamp

Lampa Sākotnēji lampa tika izstrādāta bērnu apģērbu zīmolam. Iedvesma nāk no rotaļlietu kapsulām, kuras bērni iegūst no tirdzniecības automātiem, kas parasti atrodas veikalu tirdzniecības vietās. Uzlūkojot lampu, var redzēt krāsainu rotaļlietu ar kapsulām, kas satur katru vēlēšanos un prieku, kas modina jauneklīgo dvēseli. Kapsulu skaitu var pielāgot un saturu nomainīt, kā jums patīk. Sākot no ikdienas niekiem līdz īpašiem rotājumiem, katrs kapsulās ieliktais priekšmets kļūst par unikālu paša stāstījumu, tādējādi izkristalizējot tavu dzīvi un prāta stāvokli noteiktā laikā.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino “Pikselis” ir attēlu pamatelements, dizainers pēta kustības un pikseļa attiecības, lai kļūtu par šī dizaina tēmu. “Pikselis” tiek izmantots dažādās kino vietās. Kastes lielajā zālē ir milzīgs izliekts apvalks, ko veido vairāk nekā 6000 nerūsējošā tērauda paneļu gabali. Objekta sienas tiek rotātas ar milzīgu daudzumu kvadrātveida joslu, kas izvirzītas no sienas, un tādējādi tiek uzrādīts krāšņs kino nosaukums. Šajā kinoteātrī ikviens varētu izbaudīt lielisko digitālās pasaules atmosfēru, ko rada visu “Pixel” elementu kohēzija.

Birojs

White Paper

Birojs Audekliem līdzīgais interjers materializē vietu dizaineru radošajam ieguldījumam un rada iespējas neskaitāmai dizaina procesa izstādei. Katra projekta gaitā sienas un dēļi tiek pārklāti ar pētījumiem, dizaina skicēm un prezentācijām, reģistrējot katra dizaina attīstību un kļūstot par dizainera dienasgrāmatu. Baltas grīdas un misiņa durvis, kuras unikāli un drosmīgi tiek izmantotas robustai ikdienas lietošanai, vāc darbinieku un klientu pēdas un pirkstu nospiedumus, liecinot par uzņēmuma izaugsmi.

Kafejnīca

Aix Arome Cafe

Kafejnīca Kafejnīca ir vieta, kur apmeklētāji izjūt līdzāspastāvēšanu ar okeāniem. Milzīga olu formas struktūra, kas novietota telpas vidū, vienlaikus darbojas kā kasieris un kafijas padeve. Ikonisko kabīnes izskatu iedvesmo tumša un blāva kafijas pupiņa. Divas lielas atveres “lielās pupiņas” abās pusēs priekšpusē kalpo kā labs ventilācijas un dabiskās gaismas avots. Kafejnīca nodrošināja garu galdu, piemēram, astoņkāju ķekaru un burbuļus. Šķietami nejauši piekārtās lustras atgādina zivju skatu uz ūdens virsmu, spīdīgi ripples absorbē mājīgu saules gaismu no plašajām baltajām debesīm.

Ceļojumu Izstāde

Boom

Ceļojumu Izstāde Šis ir moderna modes zīmola izstādes Ķīnā izstādes dizaina projekts. Šīs izrādes tēma izceļ jauniešu iespējas stilizēt savu tēlu un simbolizē sprādzienbīstamo troksni, ko šī izrāde izraisīja sabiedrībā. Zigzaga forma tika izmantota kā galvenais vizuālais elements, taču ar dažādu konfigurāciju, ja to pielietoja kabīnēs dažādās pilsētās. Izstāžu kabīņu struktūra bija “detaļu komplekts”, kas tika izgatavots rūpnīcā un uzstādīts uz vietas. Dažas detaļas var atkārtoti izmantot vai pārveidot, lai izveidotu jaunu kabīnes dizainu nākamajai izstādes pieturvietai.

Grafiskā Dizaina Izrāviens

The Graphic Design in Media Conception

Grafiskā Dizaina Izrāviens Šī grāmata ir par grafisko dizainu; tas sniedz skaidru, detalizētu dizaina struktūras kā procesa, kas tiek izmantots komunikācijai ar auditoriju ar dažādām kultūrām, izmantojot dizaina metodes, detalizētu ieskatu, ietver grafiskā dizaina nozīmi, dizaina procesus kā paņēmienus, dizaina veidošanu kā tirgus kontekstu, iepakojuma dizainu ar sagatavotas veidnes un satur ļoti iztēles radošu darbu darbus, kurus izmanto, lai norādītu uz dizaina principiem.