Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kafejnīca Un Restorāns

Roble

Kafejnīca Un Restorāns Ideja par tā dizainu tika ņemta no ASV steika un kūpinātavām, un pirmās fāzes izpētes grupas rezultātā pētnieku grupa nolēma izmantot koku un ādu ar tumšām krāsām, piemēram, melnu un zaļu, kā arī zeltu un rozi zelts tika ņemts ar siltu un vieglu luksusa gaismu. Dizaina raksturojums ir 6 lielas piekārtas lustras, kas sastāv no 1200 ar rokām darināta anodēta tērauda. Kā arī 9 metru bāra leti, kuru klāj 275 centimetrus garš lietussargs, kas sastāv no skaistām un atšķirīgām pudelēm, bez balstu aizseg bāra letes.

Skaļrunis

Sperso

Skaļrunis Sperso nāk no diviem vārdiem Sperma un Skaņa. Stiklveida burbuļa un skaļruņa īpašā forma tā bedrē uz galvas norāda uz vīrišķības izjūtu un dziļu skaņas iekļūšanu apkārtējā vidē, tāpat kā vīrieša spermatozoīdu uguns sievietes olšūnā pārošanās laikā. Mērķis ir radīt lielu jaudu un augstas kvalitātes skaņu apkārtējā vidē. Tā ir bezvadu sistēma, kas ļauj lietotājam savienot mobilo tālruni, klēpjdatoru, planšetdatorus un citas ierīces ar skaļruni, izmantojot Bluetooth. Šo griestu skaļruni var speciāli izmantot viesistabā, guļamistabās un TV telpā.

Arhitektoniskā Izpēte Un Attīstība

Technology Center

Arhitektoniskā Izpēte Un Attīstība Tehnoloģiskā centra arhitektoniskajā projektā kā vadlīnijas paredzēts integrēt arhitektūras ansambli apkārtējā ainavā, klusā un patīkamā telpā. Šī ideju raksturojošā ideja padara ansambli par humanizētu orientieri, kas paredzēts tā pētnieku intelektuālajai iegremdēšanai, kuri tajā darbosies, kas izteikts tā plastiskajā un konstruktīvajā nodomā. Pārsteidzošais un integrētais jumts ieliektā un izliektā formā gandrīz pieskaras akcentētajām horizontālajām līnijām, kas tādējādi nosaka arhitektoniskā kompleksa galvenās īpašības.

Izkārnījumos

Ane

Izkārnījumos Ane izkārnījumos ir masīvkoka kokmateriālu līstes, kas izskatās harmoniski, tomēr neatkarīgi no kokmateriālu kājām, virs tērauda rāmja. Dizaineris apgalvo, ka sēdeklis, kas rokām darināts no sertificētiem videi draudzīgiem kokmateriāliem, tiek veidots, unikāli izmantojot vairākus vienas formas koka gabalus, kas novietoti un sagriezti dinamiskā veidā. Sēžot uz izkārnījumiem, neliels leņķa pieaugums pret aizmuguri un nolaišanās leņķi sānos tiek pabeigti tādā veidā, kas nodrošina dabisku, ērtu sēdēšanas stāvokli. Ane izkārnījumiem ir tikai pareizā sarežģītības pakāpe, lai izveidotu elegantu apdari.

Tēja

Seven Tea House

Tēja Tējas zāles zīmols, tējas izliešanas un izkaisīšanas tēlu uztverot brīvi un nesteidzīgi, tējas pagatavošanas procesa jēdzienu, stipru vai vāju, neprognozējami pārveidojot par tējas krāsošanas elementu tējas degustācijas laikā. Ikdienas šarms, ņemot tēju kā tinti un izmantojot pirkstu kā pildspalvu, skicējot tējas zāles ģimenes plašo prātu, kas paveras ar ainavu. Oriģinālais iepakojuma dizains rada mājīgu atmosfēru, ar tēju paužot patīkamo dzīves laiku.

Zīmola Reklamēšana

Project Yellow

Zīmola Reklamēšana Projekts Dzeltens ir visaptverošs mākslas projekts, kas konstruē All is Yellow vizuālo koncepciju. Atbilstoši galvenajam redzējumam dažādās pilsētās tiks izgatavoti lieli āra displeji, un vienlaikus tiks veidota virkne kultūras un radošo atvasinājumu. Projektam Dzeltenais kā vizuālais IP ir pārliecinošs vizuālais attēls un enerģētiskā krāsu shēma, lai veidotu vienotu galveno redzējumu, kas padara cilvēkus neaizmirstamus. Piemērots liela mēroga reklamēšanai tiešsaistē un bezsaistē, kā arī vizuālu atvasinājumu iznākšanai, tas ir unikāls dizaina projekts.