Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vannas Istabu Izstāžu Zāle

Agape

Vannas Istabu Izstāžu Zāle Lai atšķirtos no parastās izstāžu telpas, mēs definējam šo telpu kā fonu, kas var uzsvērt preču skaistumu. Ar šo definīciju mēs vēlamies izveidot laika posmu, kurā prece var spontāni spīdēt pati. Mēs arī izveidojam laika asi, lai parādītu katru produktu, kas šajā telpā tika parādīts no atšķirīga laika.

Ui Dizains

Moulin Rouge

Ui Dizains Šis projekts ir paredzēts cilvēkiem, kuri vēlas izrotāt savu mobilo tālruni ar Moulin Rouge tēmu, kaut arī viņi nekad nav apmeklējuši Moulin Rouge Parīzē. Galvenais mērķis ir piedāvāt uzlabotu digitālo pieredzi, un visi dizaina faktori ir vizualizēt Moulin Rouge noskaņu. Ar vienkāršu pieskārienu ekrānam patērētāji var pielāgot sākotnējos iestatījumus un ikonas savos favorītos.

Starptautiskā Skola

Gearing

Starptautiskā Skola Debrecenas Starptautiskās skolas konceptuālā apļa forma simbolizē aizsardzību, vienotību un kopienu. Dažādās funkcijas parādās kā savienoti pārnesumi, paviljoni uz virknes, kas izkārtota uz loka. Vietas sadrumstalotība rada dažādas kopienas zonas starp klasēm. Jaunā kosmosa pieredze un pastāvīgā dabas klātbūtne palīdz studentiem radoši domāt un izpaust savas idejas. Ceļi, kas ved uz izbraukuma izglītības dārziem un mežu, papildina apļa koncepciju, radot aizraujošu pāreju starp apbūvēto un dabisko vidi.

Privātā Dzīvesvieta

House L019

Privātā Dzīvesvieta Visā mājā tas tika izmantots vienkāršs, bet izsmalcināts materiālu un krāsu koncepts. Baltas sienas, koka ozolkoka grīdas un vietējais kaļķakmens vannas istabām un skursteņiem. Precīzi izstrādātas detaļas rada jutīgas greznības atmosfēru. Precīzi sastādītas vistas nosaka brīvi peldošo L formas dzīvojamo platību.

Laternas Uzstādīšana

Linear Flora

Laternas Uzstādīšana Lineāro floru iedvesmo skaitlis “trīs” no Bougainvillea, Pingtung County zieda. Neatkarīgi no trim Bougainvillea ziedlapiņām, kas redzamas mākslas darba apakšā, variācijas un trīs reizes var aplūkot dažādos aspektos. Lai atzīmētu Taivānas laternu festivāla 30. gadadienu, Pingtungas apgabala Kultūras lietu departaments uzaicināja apgaismes dizaina mākslinieku Reju Tengu Pai izveidot netradicionālu laternu, unikālu formas un tehnoloģijas kombināciju, nosūtot ziņu par festivāla mantojuma pārveidi un savienojot to ar nākotni.

Apkārtējā Gaisma

25 Nano

Apkārtējā Gaisma 25 Nano ir māksliniecisks gaismas instruments, kas attēlo īslaicīgumu un pastāvīgumu, dzimšanu un nāvi. Sadarbībā ar Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, kura redzējums ir sistemātiskas stikla otrreizējās pārstrādes cilpas veidošana ilgtspējīgai nākotnei, 25 Nano idejas iemiesošanai izvēlējās salīdzinoši trauslo burbuli kā barotni pretstatā cietajam stiklam. Instrumentā burbulis mirdz cauri burbuļa dzīves cikliem, projicējot vidē varavīksnei līdzīgu krāsu un ēnas, radot sapņainu atmosfēru ap lietotāju.