Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tēmas Uzstādīšana

Dancing Cubes

Tēmas Uzstādīšana Šis dizains mijiedarbojas ar parādīto priekšmetu pēc moduļiem. Šis motīvu statīvs ir veidots ar pašizplešamu mehānismu, lai savienotu sešus vai vairāk kubus ar palielinātu mēroga vienību trīs perpendikulāros virzienos. Brīvās formas konfigurācija ar iegriezumiem padara savienojumu līdzīgu starp dejojošiem cilvēkiem. Nelielu caurumu izvietojums rada objekta izvietojuma struktūru ar lineārām daļām.

Galda Gaisma

Moon

Galda Gaisma Šai gaismai ir aktīva loma, lai pavadītu cilvēkus darba telpā no rīta līdz vakaram. Tā tika izstrādāta, ņemot vērā cilvēku darba vidi. Vadu var savienot ar klēpjdatoru vai strāvas banku. Mēness forma tika veidota no trim ceturtdaļām apļa kā uzlecoša ikona no reljefa attēla, kas izgatavots no nerūsējoša rāmja. Mēness virsmas raksts atgādina nosēšanās ceļvedi kosmosa projektā. Iestatījums izskatās kā skulptūra dienasgaismā un gaismas ierīce, kas naktī nomierina saspringto darbu.

Gaisma

Louvre

Gaisma Luvras gaisma ir Grieķijas vasaras saules gaismas iedvesmota interaktīva galda lampa, kas viegli nokļūst no slēgtiem slēģiem caur Luvru. Tas sastāv no 20 gredzeniem, 6 no korķa un 14 no plexiglas, kas rotaļīgi maina kārtību, lai gaismas difūziju, apjomu un galīgo estētiku mainītu atbilstoši lietotāju vēlmēm un vajadzībām. Gaisma iziet cauri materiālam un izraisa tā izkliedi, tāpēc nekādas ēnas neparādās ne uz pašas, ne uz apkārtējām virsmām. Gredzeni ar dažādu augstumu dod iespēju bezgalīgām kombinācijām, drošai pielāgošanai un pilnīgai gaismas kontrolei.

Apģērba Dizains

Sidharth kumar

Apģērba Dizains NS GAIA ir mūsdienu sieviešu apģērba etiķete, kuras izcelsme ir Deli, kas ir bagāta ar unikālu dizainu un auduma paņēmieniem. Zīmols ir liels pārdomātas ražošanas un visu riteņbraukšanas un otrreizējās pārstrādes lietu atbalstītājs. Šī faktora nozīmīgums ir atspoguļots nosaukšanas balstos, “N” un “S” NS GAIA, kas apzīmē dabu un ilgtspējību. NS GAIA pieeja ir “mazāk ir vairāk”. Etiķete aktīvi piedalās lēnās modes kustībā, nodrošinot, ka ietekme uz vidi ir minimāla.

Jauktas Izmantošanas Arhitektūra

Shan Shui Plaza

Jauktas Izmantošanas Arhitektūra Projekts atrodas vēsturiskajā Sianas pilsētā, starp biznesa centru un TaoHuaTan upi, un tā mērķis ir ne tikai sasaistīt pagātni un tagadni, bet arī pilsētu un dabu. Iedvesmojoties no persiku ziedu pavasara ķīniešu pasakas, projekts piedāvā paradīzes dzīves un darba vietu, nodrošinot ciešu saikni ar dabu. Ķīniešu kultūrā kalnu ūdens filozofijai (Šan Šui) ir būtiska nozīme cilvēka un dabas attiecībās, tādējādi, izmantojot vietas ūdeņaino ainavu, projekts piedāvā telpas, kas atspoguļo Šan Šui filozofiju pilsētā.

Korporatīvā Identitāte

film festival

Korporatīvā Identitāte "Kino, ahoy" bija sauklis Eiropas Kino festivāla otrajam izdevumam Kubā. Tā ir daļa no dizaina koncepcijas, kas vērsta uz ceļošanu kā kultūru savienošanas veidu. Dizains izsauc kruīza kuģa braucienu no Eiropas uz Havanu, kas piekrauts ar filmām. Festivāla ielūgumu un biļešu dizainu iedvesmoja pases un iekāpšanas kartes, kuras mūsdienās izmanto ceļotāji visā pasaulē. Ideja ceļot pa filmām mudina sabiedrību būt uztverošai un zinātkārai par kultūras apmaiņu.