Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Biroju Ēka

Jansen Campus

Biroju Ēka Ēka ir pārsteidzošs jauns horizonta papildinājums, kas savieno industriālo zonu un vecpilsētu, un tās trīsstūrveida formas iegūst no tradicionālajiem Oberriet slīpajiem jumtiem. Projekts integrē novatoriskas tehnoloģijas, ietver jaunas detaļas un materiālus un atbilst stingriem Šveices “Minergie” ilgtspējīgas būvniecības standartiem. Fasāde ir pārklāta ar tumšu, iepriekš perforētu Rheinzink sietu, kas rada apkārtnes koka ēku toņu blīvumu. Pielāgotās darba telpas ir atvērtas plānojuma, un ēkas ģeometrija sadala Rheintal skatu.

Izstāžu Zāle

Segmentation

Izstāžu Zāle Interpretējot vietu, nevar aizmirst par maigajām apavu līnijām. Lai pārstāvētu citas grupas elegantos apavus, kas ir redzami šajā vietā, otrā slāņa griesti un astoņi ekskluzīva dizaina apgaismojuma komponenti, vienlaikus radot noskaņu, vienlaikus liekot justies pašam ar amorfu līniju šajā vietā.

Izstāžu Zāle

CHAMELEON

Izstāžu Zāle Atpūtas telpas tēma ir tehnoloģija, kas apkalpo izstāžu vietas.Tehnoloģiskās līnijas uz griestiem un sienām, kas veidotas kā kurpju tehnoloģijas paušana, kuras tiek demonstrētas visās izstāžu zālēs, importē un tiek ražotas rūpnīcā, kas atrodas blakus ēkai.Grīdas un sienas, kas projektēja ar brīvu formu, kamēr ideāli tiek apkopota, izmantojiet CAD-CAM tehnoloģiju.Barrisol, kas ražo Francijā, mdf laku mēbeles, kas tiek ražotas Stambulas Eiropas pusē, RGB Led sistēmas, kuras ražo Stambulas Āzijas pusē, bez mērījumiem un mēģinājumiem uz piekaramajiem griestiem .

Dzīvojamā Māja

Monochromatic Space

Dzīvojamā Māja Monohromatiskā telpa ir māja ģimenei, un projekta mērķis bija pārveidot dzīves telpu visā zemes līmenī, lai iekļautu tās jauno īpašnieku īpašās vajadzības. Tam jābūt draudzīgam veciem cilvēkiem; ir mūsdienīgs interjera dizains; plašas slēptās uzglabāšanas vietas; un dizainā jābūt iekļautam, lai atkārtoti izmantotu vecās mēbeles. Summerhaus D'zign nodarbojās ar interjera dizaina konsultantiem, veidojot funkcionālu telpu ikdienas dzīvei.

Bērnu Apģērbu Veikals

PomPom

Bērnu Apģērbu Veikals Detaļu un visa tā uztvere veicina ģeometriju, viegli identificējamu, liekot uzsvaru uz pārdotajiem izstrādājumiem. Grūtības radošajā aktā palielināja ar lielu staru, kas sašķēla telpu, jau ar maziem izmēriem. Iespēja pārgriezt griestus, izmantojot vitrīnas, sijas un veikala aizmugures atskaites izmērus, bija sākums pārējai programmai; tirāža, izstāde, apkalpošanas skapis, kumode un noliktava. Neitrāla krāsa dominē telpā, to atdala spēcīgas krāsas, kas iezīmē un sakārto telpu.

Luksusa Izstāžu Zāle

Scotts Tower

Luksusa Izstāžu Zāle Skots tornis ir galvenā dzīvojamo ēku celtne Singapūras centrā, un tā ir paredzēta, lai apmierinātu pieprasījumu pēc cieši savienotiem, ļoti funkcionāliem dzīves veidiem pilsētas apvidū, ko nodrošina aizvien lielāks skaits uzņēmēju, kas strādā no mājām, un jauni profesionāļi. Lai parādītu redzējumu, kas arhitektam - Ben van Berkel no UNStudio - bija par “vertikālu pilsētu” ar atšķirīgām zonām, kas parasti horizontāli izplešas pa pilsētas kvartālu, mēs ierosinājām izveidot “telpas telpā”, kur telpas var pārveidoties kā prasa dažādas situācijas.