Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Televizora Pierīce

T-Box2

Televizora Pierīce T-Box2 ir jauna tehniska ierīce, kas ļauj integrēt internetu, multividi un komunikāciju un mājas lietotājiem piedāvāt daudzveidīgus interaktīvus pakalpojumus, ieskaitot apjomīgu interneta satura atskaņošanu un HD videozvanus. Pieslēdzot STB pie televizora ģimenes tīkla vidē, lietotājs var ātri uzlabot kopējo televizoru viedajā televizorā, kas ģimenes lietotājiem sniedz lielisku AV izklaides pieredzi.

Vannas Istabas Mēbeles

Sott'Aqua Marino

Vannas Istabas Mēbeles Sott'Aqua Marino kolekcija ar radošām detaļām par zemūdens pasauli līdz vannas istabām piedāvā luksusa iespēju izveidot savu vannas istabu, izmantojot plašo pieejamo modulācijas iespēju klāstu.Sott'Aqua Marino spēj piedāvāt unikālu dizaina pieeju ikvienam vannas istaba ar tās pielāgojamību izmantošanai ar vienreizējām vai divvietīgām izlietnēm. Apaļajam spogulim, kas pie sienas ir piestiprināts ar pakaramo, ir arī paslēpta apgaismojuma sistēma. Ciedra lādes stends uz riteņiem darbojas arī kā veļas grozs.

Duša

Rain Soft

Duša Ūdenskrituma skats dabā var piesaistīt ikvienu, un, vērojot to vai dušā, var izveidot relaksējošu ciršanu. Tā bija nepieciešama, lai modelētu ūdenskrituma relaksējošo ainu māju un dzīvokļu iekšienē, lai cilvēks varētu izjust dušas uzņemšanas prieku. zem ūdenskrituma mājās .Šajā dizainā ir divu veidu šļakatas. Dūres režīms: Ūdens blīvums vai koncentrācija ir vidū, un ķermeni var mazgāt. Otrais režīms: ūdeni ielej vertikāli gredzena apkārtnē un var lietot šampūnu, un viņu ieskauj ūdens siena, un šī siena var būt l

Augstākās Klases Tv

La Torre

Augstākās Klases Tv Šajā dizainā nav priekšējā vāka, kas turētu displeju. Televizoru tur aiz aizmugurējā skapja, kas paslēpts aiz displeja paneļa. Elikomālais plānais rāmītis, kas ieskauj displeju, tiek izmantots tikai kosmētiskas ilūzijas radīšanai. Visu šo iemeslu dēļ atšķirībā no parastā televizora displeja dominējošais elements ir tikai dominējošais elements. Eifeļa tornis ir La Torre iedvesmas avots. Dažas no galvenajām līdzībām šajos divos veidos ir sava laika reformisti un viņiem ir vienāds skats uz sāniem.

42 Collu Bms Led Televizors

Agile

42 Collu Bms Led Televizors AGILE LED televizors ir izveidots, lai uzsvērtu attēlu uz ekrāna, izmantojot šauru rāmi un panāktu TV tendenci ar slaido izskatu. Asums uz plānas malas ap ekrānu nodrošina atšķirīgus atstarojumus un gaismas izstarojumu uz virsmas, kas rada dizaina vieglumu. Tas ietekmē arī TV stenda dizainu. Metāla apdares virsmas ar matētas-plastmasas pēdām un daļēji caurspīdīgu pēdas kaklu tiek veiktas tādā pašā nolūkā kā televizors. AGILE pielāgošanas daļa ir caurspīdīgas krāsas lēcas.