Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izstādes Dizains

Multimedia exhibition Lsx20

Izstādes Dizains Nacionālās valūtas lata atkārtotas ieviešanas 20. gadadienai tika veltīta multimediāla izstāde. Izstādes mērķis bija iepazīstināt ar trīsvienības ietvaru, uz kura balstījās mākslinieciskais projekts, proti, banknotes un monētas, autorus - 40 izcilus dažādu mākslinieku žanru māksliniekus - un viņu mākslas darbus. Izstādes koncepcijas cēlonis bija grafīts vai svins, kas ir zīmuļa, mākslinieku kopēja rīka, galvenā ass. Grafīta struktūra kalpoja par centrālo izstādes dizaina elementu.

Labsajūtas Centrs

Yoga Center

Labsajūtas Centrs Atrodas Kuveitas pilsētas aizņemtākajā rajonā, jogas centrs ir mēģinājums atdzīvināt Jassimas torņa pagraba stāvu. Projekta atrašanās vieta bija neparasta. Tomēr tas bija mēģinājums apkalpot sievietes gan pilsētas robežās, gan no apkārtējiem dzīvojamajiem rajoniem. Pieņemšanas zona centrā ir bloķēta gan ar skapīšiem, gan biroja zonu, nodrošinot vienmērīgu locekļu plūsmu. Pēc tam skapīšu laukums tiek izlīdzināts ar kāju mazgāšanas zonu, kas signalizē par “brīvu kurpju zonu”. No tā brīža ir koridors un lasītava, kas ved uz trim jogas istabām.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon ir Taizemes bistro, kas atrodas Kuveitas pilsētas centrā. No tā paveras skats uz Fahad Al salim ielu - ielu, kas mūsdienās labi tiek ievērots ar tirdzniecību. Šīs bistro kosmosa programmai nepieciešams efektīvs dizains visām virtuves, noliktavas un tualetes zonām; ļaujot izveidot plašu ēdamistabas zonu. Lai to panāktu, interjers tiek harmoniski integrēts ar esošajiem konstrukcijas elementiem.

Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa

Commercial Area, SJD Airport

Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa Šis projekts pievienojas jaunajai zaļā dizaina lidostu tendencei pasaulē, tas ietver veikalus un pakalpojumus terminālī un liek pasažierim izjust pieredzi viņa laikā. GREEN Airport Design Trend ietver telpas ar zaļāku un ilgtspējīgāku aeroportuary dizaina vērtību, un visas tirdzniecības telpas telpas apgaismo dabiski saules stari, pateicoties monumentālai stikla fasādei, kas vērsta uz skrejceļa. VIP Lounge tika izstrādāta, ņemot vērā organisko un vanguardistisko šūnu dizaina koncepciju. Fasāde telpā nodrošina privātumu, neaizverot skatu uz ārpusi.

Dzīvojamā Māja

Trish House Yalding

Dzīvojamā Māja Mājas dizains izstrādāts, tieši reaģējot uz vietu un tās atrašanās vietu. Ēkas struktūra ir veidota, lai atspoguļotu apkārtējo mežu ar grāvējošajām kolonnām, kas attēlo koku stumbru un zaru neregulāros leņķus. Lieli stikla plankumi aizpilda spraugas starp struktūru un ļauj novērtēt ainavu un iestatījumu tā, it kā jūs skatītos ārā no koku stumbriem un zariem. Tradicionālais Kentish melnbaltais laika dēlis attēlo lapotni, kas iesaiņo ēku un norobežo telpas.