Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Uzturēšanās

Cheung's Residence

Uzturēšanās Rezidence ir veidota, ņemot vērā vienkāršību, atvērtību un dabisko apgaismojumu. Ēkas pēdas atspoguļo esošās vietas ierobežojumus, un formālajai izpausmei ir jābūt tīrai un vienkāršai. Ātrijs un balkons atrodas ēkas ziemeļu pusē, apgaismojot ieeju un ēdamistabas zonu. Bīdāmie logi tiek nodrošināti ēkas dienvidu galā, kur viesistabai un virtuvei ir maksimāli jāizmanto dabiskais apgaismojums un jānodrošina telpiskā elastība. Jumta logi tiek ierosināti visā ēkā, lai vēl vairāk nostiprinātu dizaina idejas.

Pagaidu Informācijas Centrs

Temporary Information Pavilion

Pagaidu Informācijas Centrs Projekts ir jaukta tipa pagaidu paviljons Trafalgarā, Londonā dažādām funkcijām un pasākumiem. Piedāvātā struktūra uzsver "īslaicīguma" jēdzienu, par galveno celtniecības materiālu izmantojot pārstrādes konteinerus. Tās metāla raksturs ir paredzēts, lai izveidotu kontrastējošas attiecības ar esošo ēku, kas pastiprina koncepcijas pārejas raksturu. Arī ēkas formālā izteiksme ir organizēta un izkārtota nejauši, izveidojot pagaidu orientieri uz vietas, lai ēkas īsās dzīves laikā piesaistītu vizuālo mijiedarbību.

Izstāžu Zāle, Mazumtirdzniecība, Grāmatnīca

World Kids Books

Izstāžu Zāle, Mazumtirdzniecība, Grāmatnīca Vietējais uzņēmums iedvesmoja izveidot ilgtspējīgu, pilnībā funkcionējošu grāmatnīcu ar nelielu pēdas nospiedumu, RED BOX ID izmantoja “atvērtās grāmatas” jēdzienu, lai izstrādātu pavisam jaunu mazumtirdzniecības pieredzi, kas atbalsta vietējo sabiedrību. World Kids Books atrodas Vankūverā, Kanādā, vispirms ir izstāžu zāle, otrā - mazumtirdzniecības grāmatnīca, bet trešā - tiešsaistes veikals. Drosmīgais kontrasts, simetrija, ritms un krāsu pops piesaista cilvēkus un rada dinamisku un jautru telpu. Tas ir lielisks piemērs tam, kā biznesa ideju var uzlabot, izmantojot interjera dizainu.

Pilsētas Atjaunošana

Tahrir Square

Pilsētas Atjaunošana Tahīra laukums ir Ēģiptes politiskās vēstures mugurkauls, tāpēc tā pilsētbūvniecības atjaunošana ir politisks, vides un sociālais izmisums. Ģenerālplāns paredz slēgt dažas ielas un apvienot tās esošajā laukumā, neizjaucot satiksmes plūsmu. Pēc tam tika izveidoti trīs projekti, lai pielāgotos atpūtas un komerciālajām funkcijām, kā arī memoriāls, lai atzīmētu Ēģiptes mūsdienu politisko vēsturi. Plānā tika ņemta vērā pietiekoša vieta pastaigu un sēdvietu zonām un augsta zaļo zonu attiecība, lai pilsētā ieviestu krāsu.

Publiskais Laukums

Brieven Piazza

Publiskais Laukums Šī dizaina iedvesma ir aizraušanās ar Mondrijas abstrakcijas un simbolikas vienkāršību un ieskatu ar raksturu un īstumu, kas apzīmēta vēsturiskajā Square Kufic kaligrāfijā. Šis noformējums ir saskaņotas saplūšanas izpausme starp stiliem, atbalstot ziņu, ka pastāv iespēja sajaukt atšķirīgu šķietami pretrunīgu stilu attiecībā uz neapbruņotu aci, savukārt, padziļinoties filozofijā, kas atrodas aiz tā, būtu līdzības, kas radītu saskanīgu mākslas darbu. ir pievilcīgs ārpus acīmredzamas izpratnes.

Nekustamā Īpašuma Aģentūra

The Float

Nekustamā Īpašuma Aģentūra Šajā projektā mēs projektējam arhitektūru, interjeru un ainavu. Lieta ir “Realestate Agency”, nekustamā īpašuma nosaukums ir [Sky villa], tāpēc ideju iedomājieties ar lietas nosaukumu kā sākuma punktu. Un projekts atrodas Sjamenas centrā, apstākļi ap bāzi ir nelabvēlīgi, ir veci dzīvokļi un būvlaukums, pretī ir skola, ainavas nav ieskautas. Noslēgumā, izmantojot [pludiņa] koncepciju, pievelciet tirdzniecības centru 2F augstumā un izveidojiet savu ainavu - steku līmeņa baseinu, tāpēc tirdzniecības centram patīk peldēt ūdenī, un apmeklētāji dodas pāri lielam platībai. dīķī un visā tirdzniecības biroja pirmajā stāvā ejiet uz aizmugurējām kāpnēm un dodieties augšup uz tirdzniecības zāli. Konstrukcija ir tērauda konstrukcija, ēkas dizains un interjera dizains meklē integrāciju un vienotību tehnikā.