Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Veikalā

Family Center

Veikalā Ir daži iemesli, kāpēc es norobežoju garo (30 metru) priekšējo sienu. Pirmkārt, esošās ēkas pacēlums bija patiešām nepatīkams, un man nebija atļaujas to pieskarties! Otrkārt, noslēdzot priekšējo fasādi, es ieguvu 30 metru sienas platību iekšpusē. Saskaņā ar manu ikdienas novērojumu statistikas pētījumu vairums pircēju ziņkārības dēļ izvēlējās ieiet veikalā un redzēt, kas notiek aiz šīs fasādes.

Restorāns

Lohas

Restorāns Rebolt Counter to the Urban Beat. Bāze atrodas intensīvas satiksmes krustojumā. Kopējā teritorijas plānojuma mērķis ir radīt maigu un apņēmīgu tempu, it kā pamudinātu laiku palēnināties un šajā straujajā pilsētas dzīvē baudīt katru mirkli šeit un tagad. Atklātā telpa, kā tā tiek veidota, izmantojot vidēju plānošanu, sadala telpu, pamatojoties uz dažādām funkcijām. Totemiem līdzīgie ekrāni maigajai telpiskajai gaisotnei piešķir zināmu iedzimtu rotaļīgumu.

Restorāns

pleasure

Restorāns Prieks nodzīvot mākslas dzīvi. Pagarināšana un turpināšana. Caur griestu formu un grīdas izstiepumu paplašināšanu un to pastāvīgo kontūru viļņošanos, kas šeit iet taisni vai aizēno, atspoguļojot darbības spēku, kas aptver dzīves virsotnes un ielejas. Kamēr slāņainā gaisotne ieplūst un veidojas morfās, skaistuma attēli tiek uzburti telpā. Kosmosa kabīnei jābūt plūstošai un caurspīdīgai, vienlaikus saglabājot dažādu nodalījumu sadalījumu. Ar nevainojamu telpas sakārtošanu privātums var pastāvēt nodalījumos.

Uzturēšanās

nature

Uzturēšanās Šīs mājas ir paredzētas pāriem.Atgriezties dabā. Cilvēki vēlas iziet vairāk ārā, būt ārpus telpām vai ļaut dabai kļūt par daļu no dzīves, ļaut dabai bagātināt mājas vārdu krājumu. Vienkārši ļaujiet dabai un brauciet pa to. Bagātīgi un daudzveidīgi elementi, kas parāda, kā atdalīšana var pastāvēt līdzās blīvai sarežģītībai, līdzīgi kā daudzkārtīgās ziedu šķautnes, kas galu galā sevi atcels, galīgajai atlasei pēc daudzām pārdomām.

Biroja Telpas

Samlee

Biroja Telpas Bez smalkām detaļām Samlee biroju izstrādāja vienkārša austrumu estētika. Šī koncepcija sakrīt ar strauji augošo pilsētu. Šajā ļoti aktīvajā informācijas sabiedrībā projekts atspoguļo interaktīvās attiecības starp pilsētu, darbu un cilvēkiem - sava veida ciešu aktivitātes un inerces saikni; caurspīdīgs pārklājums; caurlaidība tukša.

Studentu Kopmītne

Koza Ipek Loft

Studentu Kopmītne Koza Ipek Loft projektēja studija craft312 kā studentu viesu namu un jauniešu centru ar ietilpību 240 gultasvietas 8000 m2 platībā. Koza Ipek Bēniņu būvēšana tika pabeigta 2013. gada maijā. Kopumā viesu nama ieeja, piekļuve jauniešu centram, restorāns, konferenču telpa un foajē, mācību zāles, telpas un administratīvie biroji 12 stāvu ēkas daudzkārtņos, kas sastāv no inovatīvas, modernas un ir izveidotas ērtas dzīvojamās telpas. Istabas 2 personām centrālajās kamerās sakārtotas atbilstoši katram stāvam, diviem nodalījumiem un 24 personām.