Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vadītā Televīzija

XX240 BMS SNB LED TV

Vadītā Televīzija XX240 LED televīzijas sērijās ietilpst 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" no vispieejamākajiem vidēja lieluma televizoriem ar visaugstākā segmenta liela izmēra televizoriem ar vienādu dizaina ideju, kas piedāvā vairākas iespējas. Displeja dizains pieder arī ražošanas uzņēmumam, un tas ir salikts ar BMS metodiku. Displeja metāls ir krāsots ar augstas kvalitātes krāsu, jo dizains atstāj rāmja laukumu atvērtu un ierāmē tikai ar aizmugurējā vāka sienas biezumu. Tātad televizors, šķiet, ir pārklāts tikai ar plānu rāmi un apgaismotu logotipa laukumu zemāk.

Led Tv

XX250

Led Tv Vestel seriāls bez apmalēm, kas atrodas ļoti augstas klases plaša patēriņa elektronikas segmentā. Alumīnija slīpā mala tur displeju kā gandrīz neredzamu plānu rāmi. Glancēts plānais rāmis piešķir produktam ekskluzīvu tēlu pārsātinātajā tirgū. Displejs krasi atšķiras no parastajiem LED televizoriem ar holistiski glancēto ekrāna virsmu, kas ir iestrādāta plānā metāla rāmī. Spīdīgā alumīnija daļa zem ekrāna rada pievilcības punktu, vienlaikus atdalot televizoru no galda statīva.

Vadītā Televīzija

XX265

Vadītā Televīzija Plastmasas skapja dizains ir atšķirīgs no parastajiem modeļiem ar kopējo tekstūru un spīdīgu virsmu, kas palicis zem ekrāna, lai radītu logotipu un vizuālu ilūziju. Atkarībā no tā BMS ražošanas metodes, modelis ir ļoti rentabls, tomēr tam joprojām ir dizaina pieskāriena izjūta. Galda stenda dizainam ir nepārtraukta forma, kas caur tā hroma efekta joslu plūst no skatītājiem atpakaļ. Tātad, gan skapja dizains, gan stenda dizains papildina viens otru.

Publiskās Pilsētas Mākslas Mēbeles

Eye of Ra'

Publiskās Pilsētas Mākslas Mēbeles Šī dizaina mērķis ir apvienot Senās Ēģiptes vēsturi ar futūristisko dizaina metodoloģiju. Tas ir Ēģiptes ikoniskākā reliģiskā instrumenta burtisks tulkojums mainīgā ielas mēbeļu formā, kurā tiek ņemtas vērā plūstošā stila iezīmes, kur netiek atbalstītas īpašas formas vai dizains. Acs pārstāv gan vīriešus, gan sievietes līdzinieces Dieva Ra pasludināšanā. Tāpēc ielas mēbeles ir noformētas izturīgā dizainā, kas simbolizē vīrišķību un spēku, bet tās liektais izskats attēlo sievišķību un graciozitāti.

Digitālā Video Apraides Ierīce

Avoi Set Top Box

Digitālā Video Apraides Ierīce Avoi ir viens no Vestel jaunākajiem viedtālruņu komplektiem, kas galvenokārt nodrošina digitālās apraides tehnoloģiju TV lietotājiem. Avoi vissvarīgākais raksturs ir "slēpta ventilācija". Slēpta ventilācija ļauj radīt unikālus un vienkāršus dizainus. Izmantojot Avoi, papildus digitālo kanālu skatīšanai HD kvalitātē var klausīties arī mūziku, skatīties filmas un skatīties fotogrāfijas un attēlus televizora ekrānā, vienlaikus kontrolējot šos failus, izmantojot lietotāja interfeisa izvēlni. Avoi operētājsistēma ir Android V4.2 Jel

46 Collu Televizors, Kas Atbalsta Hd Apraidi,

V TV - 46120

46 Collu Televizors, Kas Atbalsta Hd Apraidi, Iedvesmojies no spīdīgām atstarojošām virsmām un spoguļa efektiem. Aizmugurējais aizmugurējais vāks ir izgatavots no plastmasas iesmidzināšanas veidņu tehnoloģijas. Vidējā daļa ir izgatavota no lokšņu metāla liešanas. Atbalsta statīvs ir īpaši izstrādāts ar stiklu, kas krāsots no aizmugures, un caurspīdīgu kaklu ar hromētu gredzena detaļu. Uz virsmām izmantotais spīduma līmenis ir sasniegts, izmantojot īpašus krāsošanas procesus.