Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mēbeles Plus Ventilators

Brise Table

Mēbeles Plus Ventilators Brise Table ir veidots ar atbildības sajūtu par klimata izmaiņām un vēlmi izmantot ventilatorus, nevis gaisa kondicionētājus. Tā vietā, lai pūtītu stipru vēju, tā koncentrējas uz vēsuma sajūtu, cirkulējot gaisā pat pēc gaisa kondicioniera izslēgšanas. Izmantojot Brise Table, lietotāji var nedaudz piepūsties un vienlaikus izmantot kā sānu galdiņu. Turklāt tas labi caurvij apkārtējo vidi un padara telpu skaistāku.

Kafijas Galdiņš

Cube

Kafijas Galdiņš Dizains ir iedvesmots no Golden Ratio un Mangiarotti ģeometriskajām skulptūrām. Forma ir interaktīva, piedāvājot lietotājam dažādas kombinācijas. Dizains sastāv no četriem dažāda lieluma kafijas galdiņiem un ap kubu veidota pupa, kas ir apgaismojuma elements. Dizaina elementi ir daudzfunkcionāli, lai apmierinātu lietotāja vajadzības. Produkts tiek ražots no Corian materiāla un saplākšņa.

Taburete

Ydin

Taburete Ydin izkārnījumus var uzstādīt pats, neizmantojot īpašus instrumentus, pateicoties vienkāršai bloķēšanas sistēmai. Četras identiskas pēdas nav novietotas noteiktā secībā, un betona sēdeklis, kas darbojas kā atslēgas akmens, visu uztur vietā. Pēdas tiek izgatavotas no koksnes atgriezumiem, kas nāk no kāpņu ražotāja, viegli apstrādājami, izmantojot tradicionālās kokapstrādes metodes, un beidzot tiek ieeļļoti. Sēdeklis ir vienkārši veidots ar izturīgu, ar šķiedru stiegrotu UHP betonu. Vēl viens ilgtspējības arguments ir tikai 5 atdalāmas detaļas, kas ir iesaiņotas un gatavas nosūtīšanai gala patērētājiem.

Atdzesēta Siera Ratiņi

Coq

Atdzesēta Siera Ratiņi Patriks Sarrans 2012. gadā izveidoja Coq siera ratiņus. Šī velmējamā izstrādājuma dīvainība satrauc pusdienotāju zinātkāri, taču nekļūdās, tas galvenokārt ir darba rīks. To panāk, izmantojot stilizētu lakotu dižskābarža struktūru, kuras augšpusē ir cilindriska, sarkana, lakota aploce, kuru var pakārt sānos, lai atklātu nogatavinātu sieru sortimentu. Izmantojot rokturi, lai pārvietotu groziņu, atverot kasti, izspiežot dēli, lai atstātu vietu plāksnei, pagriežot šo disku, lai sagrieztu siera porcijas, viesmīlis var procesu padarīt par nelielu mākslas darbu.

Atdzesēti Tuksneša Ratiņi

Sweet Kit

Atdzesēti Tuksneša Ratiņi Šī mobilā vitrīna desertu pasniegšanai restorānos tika izveidota 2016. gadā un ir jaunākais gabals K klāstā. Sweet-Kit dizains atbilst elegances, manevrēšanas, apjoma un caurspīdīguma prasībām. Atvēršanas mehānisma pamatā ir gredzens, kas rotē ap akrila stikla disku. Divi formēti dižskābarža gredzeni ir pagrieziena celiņi, kā arī rokturi vitrīnas atvēršanai un ratiņu pārvietošanai ap restorānu. Šīs integrētās funkcijas palīdz iestatīt apkalpošanas vietu un izcelt parādītos produktus.

Karstā Dzēriena Pakalpojums Ar Svaigiem Augiem

Herbal Tea Garden

Karstā Dzēriena Pakalpojums Ar Svaigiem Augiem Patriks Sarrāns 2014. gadā izveidoja Zāļu tējas dārzu kā unikālu priekšmetu Honkongas orientierista orientieristam Landmark Mandarin Oriental. Ēdināšanas vadītājs gribēja ratiņus, uz kuriem viņš varētu izpildīt tējas ceremoniju. Šis dizains atkārtoti izmanto kodus, ko izstrādājis Patriks Sarrāns savos K sērijas ratiņos, ieskaitot KEZA siera ratiņus un daudzfunkcionālos ratiņus Km31, ko ietekmē Ķīnas ainavu glezna.