Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Iepakojuma Dizains

Milk Baobab Baby Skin Care

Iepakojuma Dizains To iedvesmo piens, galvenā sastāvdaļa. Piena iepakojuma veida unikālais trauka dizains atspoguļo produkta īpašības un ir paredzēts, lai tas būtu pazīstams pat pirmajiem patērētājiem. Turklāt, lai uzsvērtu, ka tas ir maigs produkts bērniem ar vāju ādu, tiek izmantots materiāls, kas izgatavots no polietilēna (PE) un gumijas (EVA), un pasteļtoņu mīkstās īpašības. Apaļa forma tiek uzlikta uz stūra mammas un mazuļa drošībai.

Ēdamistaba

Elizabeth's Tree House

Ēdamistaba Parādot arhitektūras lomu dziedināšanas procesā, Elizabetes koka nams ir jauns pusdienu paviljons terapeitiskās nometnes vajadzībām Kildare. Kalpojot bērniem, kuri atveseļojas no nopietnām slimībām, ozola meža vidū telpa veido koka oāzi. Dinamiskā, bet funkcionālā koka diagrid sistēma ietver izteiksmīgu jumtu, plašu stiklojumu un krāsainu lapegles apšuvumu, radot interjera ēdamistabas telpu, kas veido dialogu ar apkārtējo ezeru un mežu. Dziļa saikne ar dabu visos līmeņos veicina lietotāja komfortu, relaksāciju, dziedināšanu un apburti.

Multi Komerciālas Telpas

La Moitie

Multi Komerciālas Telpas Projekta La Moitie nosaukums cēlies no puses franču valodas tulkojuma, un dizains to precīzi atspoguļo līdzsvarā, kas panākts starp pretējiem elementiem: kvadrātu un apli, gaišo un tumšo. Ņemot vērā ierobežoto vietu, komanda mēģināja izveidot savienojumu un sadalījumu starp abām atsevišķām mazumtirdzniecības vietām, izmantojot divas pretējas krāsas. Kaut arī robeža starp rozā un melno zonu ir skaidra, tomēr arī no dažādām perspektīvām ir neskaidra. Virpuļveida kāpnes, daļēji rozā un daļēji melnas, ir novietotas veikala centrā un nodrošina.

Reklāmas Kampaņa

Feira do Alvarinho

Reklāmas Kampaņa Feira do Alvarinho ir ikgadēja vīna ballīte, kas notiek Monkao, Portugālē. Lai sazinātos ar notikumu, tā tika izveidota sena un izdomāta valstība. Ar savu vārdu un civilizāciju Alvarinho Karaliste, kas nosaukta tāpēc, ka Monkao ir pazīstama kā Alvarinho vīna šūpulis, tika iedvesmota no Monkao reālās vēstures, vietām, ikoniskajiem cilvēkiem un leģendām. Šī projekta lielākais izaicinājums bija īstā teritorijas stāsta iekļaušana varoņu dizainā.

Apdrukāts Tekstils

The Withering Flower

Apdrukāts Tekstils Vīkstošais zieds ir ziedu tēla spēka svinības. Zieds ir populārs priekšmets, kas ķīniešu literatūrā rakstīts kā personifikācija. Pretstatā ziedoša zieda popularitātei pūdošā zieda attēli bieži tiek saistīti ar jinx un tabu. Kolekcijā apskatīts, kas veido sabiedrības uztveri par to, kas ir cildens un nožēlojams. Izstrādāts no 100 līdz 200 cm garenām tilla kleitām un sietspiedes drukāšanai uz caurspīdīgiem acu audumiem, tekstilizstrādājumu tehnika ļauj izdrukām palikt necaurspīdīgām un elastīgām uz acs, radot izdruku izskatu gaisā.

Medicīnas Skaistumkopšanas Centrs

LaPuro

Medicīnas Skaistumkopšanas Centrs Dizains ir kas vairāk nekā laba estētika. Tas ir veids, kā telpa tiek izmantota. Medicīnas centrā ir integrēta forma un funkcija kā viena. Izprotiet lietotāju prasības un dodiet viņiem pieredzi par visiem smalkajiem pieskārieniem apkārtējā vidē, kas jūtas atvieglojoši un patiesi gādīgi. Dizains un jaunā tehnoloģiju sistēma nodrošina risinājumus lietotājam un ir viegli pārvaldāmi. Ņemot vērā veselību, labklājību un medicīnu, centrs pieņēma videi draudzīgus materiālus un uzraudzīja būvniecības procesu. Visi elementi ir integrēti dizainā, kur tas ir patiesi piemērots lietotājiem.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.