Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tualete

Versus

Tualete Mūsu dzīve ir nebeidzams prieka un komforta meklēšana. Ikviens no mums cenšas atrast vislabāko līdzsvaru starp funkcionalitāti un dizainu, un, ja mēs vēlamies, lai produkts būtu ekonomisks, tas vēl vairāk apgrūtina. Ar savu cieši saistīto wc es centos atrast tieši šo līdzsvaru. Tas apvieno jaunas pieejas un tehnoloģijas efektivitātes paaugstināšanai, ūdens un materiālu taupīšanai, un vienlaikus visas šīs labās lietas ir paslēptas zem treknrakstā monolīta un ekstravaganta dizaina.

Projekta nosaukums : Versus, Dizaineru vārds : Vasil Velchev, Klienta vārds : MAGMA graphics.

Versus Tualete

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.