Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Skatīšanās Lietotne

TTMM for Pebble

Skatīšanās Lietotne TTMM ir 130 Watchface kolekcija, kas paredzēta Pebble 2 viedpulkstenim. Konkrēti modeļi parāda laiku un datumu, nedēļas dienu, soļus, aktivitātes laiku, attālumu, temperatūru un akumulatora vai Bluetooth stāvokli. Lietotājs var pielāgot informācijas veidu un pēc satricināšanas redzēt papildu datus. TTMM pulksteņu virsmas ir vienkāršas, minimālas, estētiskas. Tā ir ciparu kombinācija un abstrakta informācijas grafika, kas lieliski piemērota robotu laikmetam.

Skatīšanās Lietotne

TTMM for Fitbit

Skatīšanās Lietotne TTMM ir 21 pulksteņa seju kolekcija, kas paredzēta Fitbit Versa un Fitbit Ionic viedpulksteņiem. Pulksteņa elementiem ir sarežģīti iestatījumi tikai ar vienkāršu ekrāna pieskārienu. Tas viņiem ļauj ļoti ātri un viegli pielāgot krāsu, iepriekš iestatītu dizainu un sarežģīt lietotāju vēlmes. Tas ir iedvesmots no tādām filmām kā Blade Runner un Twin Peaks.

Watchfaces Apps

TTMM

Watchfaces Apps TTMM ir Pebble Time un Pebble Time Round viedpulksteņu pulksteņu kolekcija. Šeit atradīsit divas lietotnes (gan Android, gan iOS platformai) ar 50 un 18 modeļiem vairāk nekā 600 krāsu variācijās. TTMM ir vienkārša, minimāla un estētiska ciparu un abstraktu infografiku kombinācija. Tagad jūs varat izvēlēties savu laika stilu, kad vien vēlaties.

Vīna Etiķetes

KannuNaUm

Vīna Etiķetes KannuNaUm vīna etiķešu dizainu raksturo izsmalcināts un minimāls stils, kas iegūts, meklējot simbolus, kas varētu attēlot to vēsturi. Šajās divās saskaņotajās etiķetēs ir apkopota Ilgmūžības zemes vīnkopju teritorija, kultūra un aizraušanās. Visu pastiprina simtgadīgās vīnogu dizains, kas izgatavots ar 3D izlietota zelta tehniku. Ikonogrāfijas noformējums, kas atspoguļo šo vīnu vēsturi un līdz ar to arī tās zemes vēsturi, no kuras dzimusi - Ogliastra, simtgades zeme Sardīnijā.

Vīna Etiķešu Dizains

I Classici Cherchi

Vīna Etiķešu Dizains Kopš 1970. gada vēsturiskai vīna darītavai Sardīnijā tas ir paredzēts The Classics vīnu līnijas etiķetēm. Jaunu etiķešu izpēte vēlējās saglabāt saikni ar tradīcijām, kuras uzņēmums turpina. Atšķirībā no iepriekšējām etiķetēm tas darbojās, piešķirot elegancei piesātinātu vīnu augsto kvalitāti. Marķējumi darbojas ar Braila tehniku, kas piešķir eleganci un stilu bez svēršanas. Ziedu modeļa pamatā ir netālu esošās Santa Croce draudzes Usini baznīcas zīmējuma grafisks attēlojums, kas ir arī uzņēmuma logotips.

Vīna Etiķete

Guapos

Vīna Etiķete Dizaina mērķis ir saplūšana starp moderno dizainu un ziemeļnieciskajām mākslas tendencēm, attēlojot vīna izcelsmes valsti. Katra griezuma mala apzīmē augstumu, kurā aug katrs vīna dārzs, un attiecīgo krāsu vīnogu šķirnei. Kad visas pudeles ir izlīdzinātas vienā līnijā, tās veido ainavas formas Portugāles ziemeļdaļā - reģionā, kas rada šo vīnu.