Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Konteiners

Goccia

Konteiners Goccia ir trauks, kas rotā mājas ar maigām formām un siltām baltām gaismām. Tā ir mūsdienu mājas pavarda, tikšanās vieta laimīgai stundai ar draugiem dārzā vai kafijas galdiņš, lai lasītu grāmatu viesistabā. Tas ir keramikas trauku komplekts, kas piemērots siltas ziemas segas, kā arī sezonālu augļu vai svaiga vasaras dzēriena pudeles iegremdēšanai ledū. Tvertnes karājas no griestiem ar virvi un var tikt novietotas vajadzīgajā augstumā. Tie ir nopērkami 3 izmēros, no kuriem lielāko var komplektēt ar masīvu ozola virsu.

Galds

Chiglia

Galds Chiglia ir skulpturāls galds, kura formas atgādina laivas formas, bet arī atspoguļo visa projekta būtību. Koncepcija ir izpētīta modulāras attīstības rezultātā, sākot no šeit piedāvātā pamatmodeļa. Dovetail spārnu lineāritāte apvienojumā ar iespēju skriemeļiem brīvi slīdēt gar to, garantē galda stabilitāti, ļauj tam attīstīties garumā. Šīs funkcijas padara to viegli pielāgojamu mērķa videi. Lai iegūtu vēlamos izmērus, pietiks ar skriemeļu skaita un sijas garuma palielināšanu.

Pulkstenis

Reverse

Pulkstenis Kamēr laiks rit, pulksteņi nav mainījušies. Reverss nav parasts pulkstenis, tas ir reverss, minimālistisks pulksteņa dizains ar smalkām izmaiņām, padarot to par savdabīgu. Rokas, kas vērstas uz iekšu, rotē ārējā gredzena iekšpusē, lai norādītu stundu. Mazā roka, kas vērsta uz āru, stāv viena pati un griežas, lai norādītu minūtes. Reverss tika izveidots, noņemot visus pulksteņa elementus, izņemot tā cilindrisko pamatni, no kurienes pārņēma iztēle. Šī pulksteņa noformējuma mērķis ir atgādināt, ka vēlaties izmantot laiku.

Pusdienu Galds

Ska V29

Pusdienu Galds Cietā dabīgā lapegles koka galds, kas apstrādāts ar ciparu vadības mašīnām un pabeigts ar rokām, īpatnība ir forma, kas atgādina koku stāvokli, kuru nojauc Vaia vētra, kas skāra Dolomītus un ko attēlo pašas masīvkoka lapegles koka asis. Ar rokām pulēta virsma padara to necaurspīdīgu un gludu uz tausti, kā arī uzlabo tās vēnas un formas. Pamatne, kas izgatavota no tērauda, kas pārklāts ar pulveri, attēlo priežu mežu pirms vētras iestāšanās.

Vīna Glāze

30s

Vīna Glāze Saara Korppi 30. gadu vīna glāze ir īpaši paredzēta baltajam vīnam, taču to var izmantot arī citiem dzērieniem. Tas ir izgatavots karstā veikalā, izmantojot vecās stikla pūšanas tehnikas, kas nozīmē, ka katrs gabals ir unikāls. Saara mērķis ir radīt augstas kvalitātes stiklu, kas izskatās interesants no visiem leņķiem un, kad tas ir piepildīts ar šķidrumu, ļauj gaismai atstaroties no dažādiem leņķiem, piešķirot dzērienam papildu baudu. Viņas iedvesma 30. gadu vīna glāzei nāk no iepriekšējās 30. gadu konjaka stikla dizaina, abiem izstrādājumiem ir kopīga krūzes forma un rotaļīgums.