Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Portatīvais Skaļrunis

Ballo

Portatīvais Skaļrunis Šveices dizaina studija BERNHARD | BURKARD projektēja OYO unikālu skaļruni. Runātāja forma ir perfekta sfēra, kurai nav faktiskā statīva. BALLO skaļrunis liek, rullē vai karājas 360 grādu mūzikas baudīšanai. Dizains seko minimālisma dizaina principiem. Krāsainā josta sakausē divas puslodes. Tas aizsargā skaļruni un palielina basa signālus, guļot uz virsmas. Skaļrunim ir iebūvēts uzlādējams litija akumulators un tas ir savietojams ar lielāko daļu audio ierīču. 3,5 mm ligzda ir regulārs austiņu spraudnis. BALLO skaļrunis ir pieejams desmit dažādās krāsās.

Individuāls Mājas Termostats

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuāls Mājas Termostats Viedtālruņa termostats piedāvā minimālistisku, elegantu dizainu, pārkāpjot tradicionālos termostata dizainus. Caurspīdīgais kubs vienā mirklī kļūst no balta uz krāsu. Viss, kas jums jādara, ir jāpielieto viena no 5 maināmām krāsu filmām ierīces aizmugurē. Mīksta un gaiša krāsa piešķir smalku oriģināluma pieskārienu. Fiziskā mijiedarbība tiek samazināta līdz minimumam. Vienkāršs pieskāriens ļauj mainīt temperatūru, kamēr visas pārējās vadības ierīces tiek veiktas no lietotāja viedtālruņa. E-tintes ekrāns ir izvēlēts nepārspējamas kvalitātes un minimāla enerģijas patēriņa dēļ.

Lampa

Schon

Lampa Šīs unikālās lampas gaismas avoti ir novietoti vispārējās formas centrā, tāpēc tas apgaismo mīkstu un vienmērīgu gaismas avotu. Gaismas virsmas ir atdalāmas no galvenā korpusa, tāpēc vienkārša korpusa forma ar apakšējām detaļām, kā arī enerģijas taupīšana ar nelielu elektroenerģijas patēriņu piešķir tai papildu funkciju. Arī pieskarties korpuss gaismas ieslēgšanai vai izslēgšanai ir vēl viena šīs unikālās gaismas modernā īpašība. Izteiksme rada atšķirības apgaismojumā un ir izstrādāts luktura apgaismojums. Lielākā daļa gaismas izstaro no lampām, lai skatītājs neizmantotu tās priekšrocības. Skaisti dzīvot.

Cūciņa Banka

DEEPE

Cūciņa Banka Objekts ir cūciņa banka. Unikālajā rakstura izskatā ir apvienotas dārgas, prestižas rotaslietas, kas piemīt pievilcīgām un laipnām, un pastāvīga ģimenes locekļu klātbūtne, līdzekļu vākšana ir ļoti funkcionālas īpašības. Bet visizcilākā DeePee īpašība - turklāt papildus standarta funkcijām, kas perfekti atbilst - ir jaunā redakcija, unikālā un papildinošā kontekstualizētā "dārgakmens" - visa ekskluzīvā māja.

Nažu Turētājs

Only Right Here

Nažu Turētājs Kopš divpadsmitā gadsimta pirmās vēršu cīņas tika dokumentētas kā akts vai publisks skats. Mūsdienās cilvēku apziņas pamodināšana ir vispārējā globālā novērtējuma simptoms, jo esam dievišķās dabas līdzdalībnieki, mēs esam vesels. "Tikai tepat" simbolizē jaunu laikmetu, kurā notiks agresīvu darbību izzušana, iekļaušanās kādreizējos kultūras svētkos un lielais evolūcijas solis humānisma līmenī.

Augošā Lampa

BB Little Garden

Augošā Lampa Šis projekts ierosina atbalstīt šo jauno lietojumu, kas nodrošina pilnīgāku maņu gatavošanas pieredzi. BB Mazais dārzs ir izstarojoša spuldze, kas vēlas pārskatīt aromātisko augu vietu virtuvē. Tas ir apjoms ar skaidrām līnijām kā īsts minimālisma objekts. Gluds dizains ir īpaši pētīts, lai pielāgotos dažādiem iekštelpu apstākļiem un virtuvei pievērstu īpašu piezīmi. BB Mazais dārzs ir ietvars augiem, tā tīrā līnija tos palielina un netraucē lasīt.