Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ūdens Attīrīšanas Iekārta

Waterfall Towers

Ūdens Attīrīšanas Iekārta Ēka pārspēj atrašanās vietu, jo tajā tiek pārveidots mākslīgais objekts, kas kļūst par vienotas dabiskās vides daļu. Robežu starp pilsētu un dabu nosaka un pastiprina aizsprosta klātbūtne. Katra forma attiecas uz citu, atspoguļojot dabas simbiotiskās sakārtošanas sistēmas. Konkrētāk, īpašā koncepcijā ainavas un arhitektūras saplūšana notiek, izmantojot ūdens plūsmu kā funkcionālu un pēc tam par organizatorisku elementu.

Kafijas Galdiņš

Ripple

Kafijas Galdiņš Vidējie galdi, kas tika izmantoti, parasti atrodas atstarpes vidū un rada grūtības ar piebraukšanas problēmām. Šī iemesla dēļ pakalpojuma tabulas tiek izmantotas, lai atvērtu šo plaisu. Lai atrisinātu šo problēmu, Yılmaz Dogan ir apvienojis divas funkcijas Ripple dizainā un izstrādājis dinamisku produkta dizainu, kas var būt gan vidējais statīvs, gan servisa galds, kas pārvietojas ar asimetrisku roku un pārvietojas tālumā. Šī dinamiskā kustība sakrita ar Ripple šķidruma projektēšanas līnijām, kas atspoguļojas no dabas ar kritiena mainīgumu un viļņiem, kurus tas veido.

Jahta

Portofino Fly 35

Jahta Portofino Fly 35, piepildīts ar dabisku gaismu no lieliem logiem, kas atrodas zālē, arī kajītēs. Tā izmēri piedāvā nepieredzētu vietas sajūtu šāda lieluma laivai. Visā interjerā krāsu palete ir silta un dabiska, ar krāsu un materiālu līdzsvara kompozīciju izvēli, padarot vidi modernās un ērtās zonās, sekojot interjera dizaina starptautiskajām tendencēm.

Izlietne

Thalia

Izlietne Izlietne izskatās pēc pumpura, kas gatavs ziedēt un piepildīties: tas ir tik ziedošs, ka tika izgatavots no prasmīgas masīvkoka lapegles un tīkkoka savienības, esences augšējā daļā un otra apakšējā. Stingra un droša sakritība, kas piešķir īpašu elegances pieskārienu un krāsas dzīvīgumu ar jautru graudu savstarpējo savietojamību ar vienmēr atšķirīgām nokrāsām, kas rada unikālas izlietnes. Šī objekta skaistumu raksturo tā asimetrija un harmonija, saskaroties ar dažādām formām un koka būtību.

Apgaismojums Un Skaņas Sistēma

Luminous

Apgaismojums Un Skaņas Sistēma Gaismas spuldze paredzēta ergonomiska apgaismojuma risinājuma un telpiskās skaņas sistēmas piedāvāšanai vienā izstrādājumā. Tā mērķis ir radīt emocijas, kuras lietotāji vēlas sajust, un šī mērķa sasniegšanai izmanto skaņas un gaismas kombināciju. Skaņas sistēma, kas izstrādāta, pamatojoties uz skaņas atstarošanu, un telpā simulē telpisko telpisko skaņu, neveicot vadu instalēšanu un vairāku skaļruņu uzstādīšanu visā vietā. Gaismas diode kā piekarama gaisma rada tiešu un netiešu apgaismojumu. Šī apgaismojuma sistēma nodrošina mīkstu, vienmērīgu un zema kontrasta gaismu, kas novērš atspulgu un redzes problēmas.

Elektriskais Velosipēds

Ozoa

Elektriskais Velosipēds Elektriskajam velosipēdam OZOa ir rāmis ar atšķirīgu “Z” formu. Rāmis veido nesadalītu līniju, kas savieno galvenos transportlīdzekļa funkcionālos elementus, piemēram, riteņus, stūres vadību, sēdekli un pedāļus. “Z” forma ir orientēta tādā veidā, ka tās struktūra nodrošina dabisku iebūvētu aizmugurējo balstiekārtu. Svara ekonomiju nodrošina alumīnija profilu izmantošana visās detaļās. Rāmī ir integrēta noņemama, uzlādējama litija jonu baterija.