Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Duša

Rain Soft

Duša Ūdenskrituma skats dabā var piesaistīt ikvienu, un, vērojot to vai dušā, var izveidot relaksējošu ciršanu. Tā bija nepieciešama, lai modelētu ūdenskrituma relaksējošo ainu māju un dzīvokļu iekšienē, lai cilvēks varētu izjust dušas uzņemšanas prieku. zem ūdenskrituma mājās .Šajā dizainā ir divu veidu šļakatas. Dūres režīms: Ūdens blīvums vai koncentrācija ir vidū, un ķermeni var mazgāt. Otrais režīms: ūdeni ielej vertikāli gredzena apkārtnē un var lietot šampūnu, un viņu ieskauj ūdens siena, un šī siena var būt l

Projekta nosaukums : Rain Soft , Dizaineru vārds : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Klienta vārds : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Duša

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.