Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Soma

Diana

Soma Somai vienmēr ir divas funkcijas: ievietot lietas iekšā (cik vien tajā varētu iebāzt) un izskatīties jauki, bet nebūt ne tādā secībā. Šī soma atbilst abiem pieprasījumiem. Tas ir unikāls un atšķirīgs no pārējiem maisiņiem tā izgatavošanai izmantoto materiālu kombinācijas dēļ: plexiglas ar piestiprinātu auduma maisiņu. Soma ir ļoti arhitektūras stila, vienkārša un tīra savā formā, tomēr ir funkcionāla. Tā konstrukcija ir cieņa Bauhaus, tā pasaules uzskatam un tā valdniekiem, bet tomēr tā ir ļoti moderna. Pateicoties plexy, tas ir ļoti viegls, un tā spīdīgā virsma piesaista uzmanību.

Projekta nosaukums : Diana, Dizaineru vārds : Diana Sokolic, Klienta vārds : .

Diana Soma

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.