Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pulkstenis

Zeitgeist

Pulkstenis Pulkstenis ir atspoguļots zeitgeist, kas ir saistīts ar viedajiem, tehnoloģiskajiem un izturīgajiem materiāliem. Produkta augsto tehnoloģiju seju attēlo daļēji toru saturošs oglekļa korpuss un laika displejs (gaismas caurumi). Ogleklis aizvieto metāla daļu kā pagātnes relikviju un uzsver pulksteņa funkciju. Centrālās daļas neesamība parāda, ka novatoriskā LED indikācija aizstāj klasisko pulksteņa mehānismu. Mīksto fona apgaismojumu var pielāgot pēc īpašnieka iecienītās krāsas, un gaismas sensors kontrolēs apgaismojuma stiprumu.

Projekta nosaukums : Zeitgeist, Dizaineru vārds : Dmitry Pogorelov, Klienta vārds : NCC Russia.

Zeitgeist Pulkstenis

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.