Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Epinefrīna Injicētājs

EpiShell

Epinefrīna Injicētājs EpiShell ir vairāk nekā medicīniska ierīce pārvadātāju ikdienas dzīvē, bet draudzīgs dzīves palīgs. Tas ir uz lietotāju orientēts risinājums Epinefrīna inžektora nēsātājiem ar nolūku mazināt lietotāju bailes no inžektora lietošanas, atgādināt pacientiem par tā nēsāšanu ikdienā un intuitīvāk veikt injekciju ārkārtas situācijā. Tam ir integrēts mobilā telefona lādētājs, Bluetooth savienojums, balss norādes un maināms ārējais apvalks. Izmantojot viedtālruņa lietotni, lietotāji var viegli pārvaldīt tā funkcijas, piemēram, IFU, Bluetooth savienojumu, avārijas kontaktu un Refill / Exp.

Projekta nosaukums : EpiShell, Dizaineru vārds : Hong Ying Guo, Klienta vārds : .

EpiShell Epinefrīna Injicētājs

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.