Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Atkārtoti Izmantota Neoklasicisma Rezidence

Neoclassic Wellness

Atkārtoti Izmantota Neoklasicisma Rezidence Neoklasicisma rezidence, kas pārveidota, lai pielāgotos labsajūtai un spa. Ņemot vērā sarežģītos ģipša rotājumus, antīkās ozola koka grīdas un dabisko dienasgaismu, dizaina priekšlikumā bija paredzēts ieviest materiālus, kas nošķir atšķirību starp veco un jauno. Lavaplastera uzklāšana uz grīdām un sienām, laminētas formulas, stikla un kvarca mozaīkas dominē interjerā, savukārt krāsu palete no jauna definē klasisko identitāti. Siltie zemes toņi piešķir senatnes patīnu, bet melnā spēka metāliskās īpašības piešķir dinamisku elementu izstarotais neoklasicisma romantisms.

Projekta nosaukums : Neoclassic Wellness, Dizaineru vārds : Helen Brasinika, Klienta vārds : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Atkārtoti Izmantota Neoklasicisma Rezidence

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.