Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Daudzfunkcionāls

oUeat

Daudzfunkcionāls Nuun kids design, ko līdzautori ir Bruna Vila un Núria Motjé, projektē un ražo daudzfunkcionālas mēbeles bērniem ar īpašu līniju mājām, kurās ir dvīņi vai brāļi un māsas līdzīgā vecumā. Izgatavota no koka un baltas tāfeles apdares, kolekcija ir paredzēta bērniem no 6 mēnešu līdz 10 gadu vecumam, un tā ir paredzēta, lai stimulētu radošumu un rotaļas, kas ir galvenā bērnības aktivitāte. Turklāt šīs mēbeles var nemitīgi pārstrādāt un izmantot atkārtoti, un tās aizņem pēc iespējas mazāk vietas, lai tās pielāgotu katra mirkļa vajadzībām.

Projekta nosaukums : oUeat , Dizaineru vārds : nuun kids design, Klienta vārds : Nuun kids design.

oUeat  Daudzfunkcionāls

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.