Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dzīvojamā Māja

Trish House Yalding

Dzīvojamā Māja Mājas dizains izstrādāts, tieši reaģējot uz vietu un tās atrašanās vietu. Ēkas struktūra ir veidota, lai atspoguļotu apkārtējo mežu ar grāvējošajām kolonnām, kas attēlo koku stumbru un zaru neregulāros leņķus. Lieli stikla plankumi aizpilda spraugas starp struktūru un ļauj novērtēt ainavu un iestatījumu tā, it kā jūs skatītos ārā no koku stumbriem un zariem. Tradicionālais Kentish melnbaltais laika dēlis attēlo lapotni, kas iesaiņo ēku un norobežo telpas.

Projekta nosaukums : Trish House Yalding, Dizaineru vārds : Matthew Heywood, Klienta vārds : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Dzīvojamā Māja

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.