Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Globālās Izstādes Stenda

The Wave

Globālās Izstādes Stenda Iedvesmojoties no japāņu principa par “aktīvo mieru”, dizains apvieno racionālos un emocionālos elementus vienā entītijā. No ārpuses arhitektūra izskatās minimālistiska un mierīga. Tomēr jūs joprojām varat sajust milzīgu spēku, kas izstaro no tā. Zem tā burvestības jūs ziņkārīgi slīd iekšā. Iekļūstot iekšā, jūs atrodaties pārsteidzošā vidē, kas pārpilna ar enerģiju un piepildīta ar lielām mediju sienām, kurās demonstrētas enerģiskas, abstraktas animācijas. Tādā veidā stends kļūst par neaizmirstamu pieredzi apmeklētājiem. Koncepcija atspoguļo asimetrisko līdzsvaru, ko atrodam dabā un Japānas estētikas centrā.

Projekta nosaukums : The Wave, Dizaineru vārds : Alia Ramadan, Klienta vārds : Toyota Motors Europe.

The Wave Globālās Izstādes Stenda

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.