Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mājas Galda Mēbeles

Marken Desk

Mājas Galda Mēbeles Šī elegantā un tomēr spēcīgā galda vizuāli vieglā sajūta mūs ved atpakaļ uz Skandināvijas dizaina skolu. Kāju neveiklā forma un veids, kā tās noliecas uz priekšu gandrīz kā kvēls sveiciena žests, atgādina dižciltīga cilvēka silueti ar cepuri, sveicot dāmu. Galds mūs laipni izmanto. Atvilktņu forma, līdzīgi kā atsevišķas rakstāmgalda ekstremitātes, ar tām piekārtojošu sajūtu un personificētu izskatu priekšā, skenē istabu kā modras acis.

Projekta nosaukums : Marken Desk, Dizaineru vārds : Claudio Sibille, Klienta vārds : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Mājas Galda Mēbeles

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.