Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gaisa Kondicionieris

Midea Sensia HW

Gaisa Kondicionieris Midea Sensia veicina dzīves kvalitāti un novatorisku veidu, kā pakļaut dekorācijas priekšmetu. Papildus gaisa plūsmas efektivitātei un klusumam tas piedāvā arī novatorisko skārienpaneli, kas nodrošina piekļuvi funkcijām un zibens krāsām un intensitātei. Krāsu terapija, kas palīdz pret stresa procesu, novirza inovatīvus produktus abpusēji, labsajūtu un estētiku. Papildus atšķirīgajai estētikai tās formas integrē mājas interjeru gan ar eleganci, gan ar stilu, novērtējot māju ar netiešu gaismu.

Rakstāmgalds

Duoo

Rakstāmgalds Duoo rakstāmgalds ir vēlme izteikt raksturu caur formu minimālismu. Tās plānas horizontālās līnijas un leņķiskās metāla kājas rada jaudīgu vizuālo attēlu. Augšējais plaukts ļauj jums novietot kancelejas preces, lai tas netraucētu, strādājot. Ierīču savienošanai uz virsmas paslēpta paplāte uztur tīru estētiku. Dabīgā finiera galda virsma nes dabiskā koka faktūras siltumu. Galds uztur nevainojamu līdzsvaru, pateicoties harmoniski izvēlētiem materiāliem, funkcionalitātei un praktiskumam apvienojumā ar regulāru un stingru formu estētiku.

Mājās Gatavota Makaronu Mašīna

Hidro Mamma Mia

Mājās Gatavota Makaronu Mašīna Hidro Mama Mia ir sociāli kultūras glābšana, izmantojot Itālijas gastronomiju. Īpaši ērti lietojams, tas ir viegls un kompakts, viegli glabājams un transportējams. Tas ļauj droši sasniegt augstu produktivitāti, nodrošinot patīkamu ēdiena gatavošanas pieredzi ģimenei ikdienas un draugu mijiedarbībā. Motors ir pilnībā integrēts transmisijas komplektā, piedāvājot jaudu, izturību un drošu lietošanu, nodrošinot arī vieglu tīrīšanu un atbalstu. Tas sagriež mīklu ar dažādu biezumu, ļaujot sagatavot dažādus ēdienus: makaronus, nūdeles, lazanju, maizi, konditorejas izstrādājumus, picu un daudz ko citu.

Hiperauto

Brescia Hommage

Hiperauto Laikā, kad augsti attīstīti ir visi digitālie sīkrīki, skārienekrānu līdzenums un racionāli viena tilpuma transportlīdzekļi, Brescia Hommage projekts ir vecās skolas divvietīgs hiperauto dizaina pētījums, kas paredzēts kā svētki laikmetā, kurā eleganta vienkāršība, lietišķs pieskāriens, neapstrādāts spēks, tīrs skaistums un tieša saikne starp cilvēku un mašīnu bija spēles noteikums. Laiks, kad drosmīgi un atjautīgi vīrieši, piemēram, Ettore Bugatti, radīja mobilās ierīces, kas pārsteidza pasauli.

Peldbaseini

Termalija Family Wellness

Peldbaseini Termalijas ģimenes labsajūta ir jaunākais projektu sērijā, ko Enota pēdējos piecpadsmit gados ir uzcēlis Terme Olimia un noslēdz SPA kompleksa pilnīgu pārveidi. No attāluma raugoties, tetraedrisko tilpumu jaunās klasterizētās struktūras forma, krāsa un mērogs ir apkārtējo lauku ēku kopas turpinājums, vizuāli sniedzoties kompleksa centrā. Jaunais jumts darbojas kā liela vasaras ēna, un tas nepiedzīvo nevienu no vērtīgajām ārējām telpām.

Automātiskā Sulu Spiede

Toromac

Automātiskā Sulu Spiede Toromac ir īpaši izstrādāts ar savu jaudīgo izskatu, lai sniegtu jaunu veidu, kā patērēt svaigi spiestu apelsīnu sulu. Izgatavots maksimālai sulas ieguvei, tas ir paredzēts restorāniem, kafejnīcām un lielveikaliem, un tā premium dizains ļauj draudzīgi izjust garšu, veselību un higiēnu. Tam ir inovatīva sistēma, kas augļus sagriež vertikāli un ar rotācijas spiedienu izspiež pusītes. Tas nozīmē, ka maksimāla veiktspēja tiek panākta, nesaspiežot vai nepieskaroties apvalkam.