Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendārs Portāla vietnei izstrādāts un izveidots unikāls un rotaļīgs reklāmas kalendārs, kas izmanto papīra faktūras un pārdomā funkcionalitāti. Šis 2013. gada izdevums ir kalendārs un grafiku veidotājs, kas apvienots vienā telpā ar vietu rakstīšanai visa gada plānos un ikdienas grafikos. Tika rūpīgi izvēlēts biezs kalendāra papīrs un lēts papīrs, kas ir piemērots grafiku sastādītāja piezīmju pierakstīšanai, un izveidotais kontrasts der kalendāra noformējumam. Papildinātā grafika organizatora funkcija padara to par perfektu kā lietotājam draudzīgu galda kalendāru.

Projekta nosaukums : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Dizaineru vārds : Katsumi Tamura, Klienta vārds : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalendārs

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.