Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kumode

Chilim

Kumode "Chilim by Mirko Di Matteo" ir mēbeļu līnija, kas izveidota ar atkārtoti uzstādītiem 80 gadus veciem vintage paklājiem no Bosnijas. Šie oriģinālie mēbeļu gabali ir unikāli (katrs gabals ir atšķirīgs), videi draudzīgi (izgatavoti no pārstrādātiem vintage paklājiem) un sociāli atbildīgi (saglabājiet veco audēju tradīcijas). Apvienojot paklājus ar “metāla korpusa metāla izstrādājumiem” (kā ierāmējumus), mēs esam izveidojuši neiznīcināmus gabalus, kas praktiski uz visiem laikiem saglabās citādi zaudētos vintage paklājus kā funkcionālos displeja priekšmetus mūsu mājās.

Projekta nosaukums : Chilim, Dizaineru vārds : Matteo Mirko Cetinski, Klienta vārds : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Kumode

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.