Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mācību Centrs

STARLIT

Mācību Centrs Mācību centrs Starlit ir paredzēts, lai sniegtu apmācību relaksējošā mācību vidē bērniem vecumā no 2 līdz 6 gadiem. Bērni Honkongā mācās zem augsta spiediena. Lai paplašinātu formu un telpu ar izkārtojuma palīdzību un piemērotu dažādām programmām, mēs izmantojam Senās Romas pilsētas plānojumu. Apļveida elementi ir kopīgi gar izstarojošajām asīm ass izvietojumā, lai ķēdi izveidotu klasi un studijas starp diviem atšķirīgiem spārniem. Šis mācību centrs ir paredzēts, lai radītu apburošu mācību atmosfēru ar vislielāko vietu.

Projekta nosaukums : STARLIT, Dizaineru vārds : Catherine Cheung, Klienta vārds : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Mācību Centrs

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.