Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dizaina Studija Ar Galeriju

PARADOX HOUSE

Dizaina Studija Ar Galeriju Dalītā līmeņa noliktava, kas kļuvusi par šiksu multimediju dizaina studiju, Paradox House atrod perfektu līdzsvaru starp funkcionalitāti un stilu, vienlaikus atspoguļojot tā īpašnieka unikālo garšu un dzīves veidu. Tā izveidoja pārsteidzošu multimediju dizaina studiju ar tīrām, leņķiskām līnijām, kas izceļ ievērojamu dzeltenīgi tonētu stikla kasti mezzanine. Ģeometriskās formas un līnijas ir mūsdienīgas un iedvesmojošas, bet gaumīgi veidotas, lai nodrošinātu unikālu darba telpu.

Projekta nosaukums : PARADOX HOUSE, Dizaineru vārds : Catherine Cheung, Klienta vārds : .

PARADOX HOUSE Dizaina Studija Ar Galeriju

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.