Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Lampa

Capsule Lamp

Lampa Sākotnēji lampa tika izstrādāta bērnu apģērbu zīmolam. Iedvesma nāk no rotaļlietu kapsulām, kuras bērni iegūst no tirdzniecības automātiem, kas parasti atrodas veikalu tirdzniecības vietās. Uzlūkojot lampu, var redzēt krāsainu rotaļlietu ar kapsulām, kas satur katru vēlēšanos un prieku, kas modina jauneklīgo dvēseli. Kapsulu skaitu var pielāgot un saturu nomainīt, kā jums patīk. Sākot no ikdienas niekiem līdz īpašiem rotājumiem, katrs kapsulās ieliktais priekšmets kļūst par unikālu paša stāstījumu, tādējādi izkristalizējot tavu dzīvi un prāta stāvokli noteiktā laikā.

Projekta nosaukums : Capsule Lamp, Dizaineru vārds : Lam Wai Ming, Klienta vārds : .

Capsule Lamp Lampa

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.