Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Korporatīvā Identitāte

Glazov

Korporatīvā Identitāte Glazov ir mēbeļu fabrika pilsētā ar tādu pašu nosaukumu. Rūpnīca ražo lētas mēbeles. Tā kā šādu mēbeļu dizains ir diezgan vispārīgs, tika nolemts komunikācijas koncepciju balstīt uz oriģinālajiem "koka" 3D burtiem, vārdi, kas sastāv no šādiem burtiem, simbolizē mēbeļu komplektus. Burti veido vārdus “mēbeles”, “guļamistaba” utt. Vai kolekciju nosaukumus, tie ir izvietoti tā, lai līdzinātos mēbeļu gabaliem. Ieskicētie 3D burti ir līdzīgi mēbeļu shēmām un zīmola identificēšanai tos var izmantot uz kancelejas piederumiem vai uz fotofona fona.

Izlietne

Angle

Izlietne Pasaulē ir ļoti daudz izlietņu ar izcilu dizainu. Bet mēs piedāvājam aplūkot šo lietu no jauna. Mēs vēlamies dot iespēju izbaudīt izlietnes izmantošanas procesu un paslēpt tik nepieciešamo, bet neestētisko detaļu kā kanalizācijas caurumu. “Leņķis” ir lakonisks dizains, kurā pārdomātas visas ērtības ērtai lietošanai un tīrīšanas sistēmai. Lietošanas laikā jūs neievēroat notekas caurumu, viss izskatās tā, it kā ūdens vienkārši pazustu. Šo ar optisko ilūziju saistīto efektu panāk ar īpašu izlietnes virsmu atrašanās vietu.

Burtveidols

Red Script Pro typeface

Burtveidols Red Script Pro ir unikāls fonts, ko iedvesmojušas jaunas tehnoloģijas un sīkrīki alternatīviem saziņas veidiem, harmoniski savienojot mūs ar tā bezmaksas vēstuļu formām. Iedvesmojoties no iPad un izstrādājot otas, tas tiek izteikts unikālā rakstīšanas stilā. Tas satur angļu, grieķu, kā arī kirilicas alfabētu un atbalsta vairāk nekā 70 valodas.

Portatīvais Skaļrunis

Ballo

Portatīvais Skaļrunis Šveices dizaina studija BERNHARD | BURKARD projektēja OYO unikālu skaļruni. Runātāja forma ir perfekta sfēra, kurai nav faktiskā statīva. BALLO skaļrunis liek, rullē vai karājas 360 grādu mūzikas baudīšanai. Dizains seko minimālisma dizaina principiem. Krāsainā josta sakausē divas puslodes. Tas aizsargā skaļruni un palielina basa signālus, guļot uz virsmas. Skaļrunim ir iebūvēts uzlādējams litija akumulators un tas ir savietojams ar lielāko daļu audio ierīču. 3,5 mm ligzda ir regulārs austiņu spraudnis. BALLO skaļrunis ir pieejams desmit dažādās krāsās.

Gredzens

Pollen

Gredzens Katrs gabals ir dabas fragmenta interpretācija. Daba kļūst par ieganstu dzīvības piešķiršanai dārgakmeņiem, spēlējoties ar faktūru gaismām un ēnām. Mērķis ir nodrošināt dārglietu ar interpretētām formām, kā daba tos noformē ar savu jutīgumu un juteklību. Visi gabali ir izgatavoti ar rokām, lai uzlabotu rotas faktūru un īpatnības. Stils ir tīrs, lai sasniegtu augu dzīvības vielu. Rezultāts piešķir skaņdarbam gan unikālu, gan mūžīgu, dziļi saistītu ar dabu.

Individuāls Mājas Termostats

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuāls Mājas Termostats Viedtālruņa termostats piedāvā minimālistisku, elegantu dizainu, pārkāpjot tradicionālos termostata dizainus. Caurspīdīgais kubs vienā mirklī kļūst no balta uz krāsu. Viss, kas jums jādara, ir jāpielieto viena no 5 maināmām krāsu filmām ierīces aizmugurē. Mīksta un gaiša krāsa piešķir smalku oriģināluma pieskārienu. Fiziskā mijiedarbība tiek samazināta līdz minimumam. Vienkāršs pieskāriens ļauj mainīt temperatūru, kamēr visas pārējās vadības ierīces tiek veiktas no lietotāja viedtālruņa. E-tintes ekrāns ir izvēlēts nepārspējamas kvalitātes un minimāla enerģijas patēriņa dēļ.