Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Nažu Turētājs

Only Right Here

Nažu Turētājs Kopš divpadsmitā gadsimta pirmās vēršu cīņas tika dokumentētas kā akts vai publisks skats. Mūsdienās cilvēku apziņas pamodināšana ir vispārējā globālā novērtējuma simptoms, jo esam dievišķās dabas līdzdalībnieki, mēs esam vesels. "Tikai tepat" simbolizē jaunu laikmetu, kurā notiks agresīvu darbību izzušana, iekļaušanās kādreizējos kultūras svētkos un lielais evolūcijas solis humānisma līmenī.

Augošā Lampa

BB Little Garden

Augošā Lampa Šis projekts ierosina atbalstīt šo jauno lietojumu, kas nodrošina pilnīgāku maņu gatavošanas pieredzi. BB Mazais dārzs ir izstarojoša spuldze, kas vēlas pārskatīt aromātisko augu vietu virtuvē. Tas ir apjoms ar skaidrām līnijām kā īsts minimālisma objekts. Gluds dizains ir īpaši pētīts, lai pielāgotos dažādiem iekštelpu apstākļiem un virtuvei pievērstu īpašu piezīmi. BB Mazais dārzs ir ietvars augiem, tā tīrā līnija tos palielina un netraucē lasīt.

Dizaina Studija Ar Galeriju

PARADOX HOUSE

Dizaina Studija Ar Galeriju Dalītā līmeņa noliktava, kas kļuvusi par šiksu multimediju dizaina studiju, Paradox House atrod perfektu līdzsvaru starp funkcionalitāti un stilu, vienlaikus atspoguļojot tā īpašnieka unikālo garšu un dzīves veidu. Tā izveidoja pārsteidzošu multimediju dizaina studiju ar tīrām, leņķiskām līnijām, kas izceļ ievērojamu dzeltenīgi tonētu stikla kasti mezzanine. Ģeometriskās formas un līnijas ir mūsdienīgas un iedvesmojošas, bet gaumīgi veidotas, lai nodrošinātu unikālu darba telpu.

Sānu Galds

una

Sānu Galds netraucēta integrācija ir una tabulas būtība. trīs rūpes formas saliek rūdīta stikla virsmu. Materiālu un to spēju intensīvas izskatīšanas produkts, izturīgs, tomēr gaisīgs pēc izskata un neticami viegls, una parādās kā līdzsvara un labvēlības iemiesojums.

Sieviešu Apģērbu Kolekcija

The Hostess

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Darijas Žiliajevas absolventu kolekcija ir par sievišķību un vīrišķību, izturību un trauslumu. Kolekcijas iedvesma nāk no vecas pasakas no krievu literatūras. Vara kalna saimniece ir burvju patronu kalnračiem no vecās krievu pasakas. Šajā kolekcijā jūs varat redzēt skaisto taisno līniju laulību, ko iedvesmojuši kalnraču formas tērpi un graciozie krievu tautastērpu apjomi. Komandas dalībnieki: Daria Zhiliaeva (dizainere), Anastasiia Zhiliaeva (dizainera asistente), Ekaterina Anzylova (fotogrāfe)

Mācību Centrs

STARLIT

Mācību Centrs Mācību centrs Starlit ir paredzēts, lai sniegtu apmācību relaksējošā mācību vidē bērniem vecumā no 2 līdz 6 gadiem. Bērni Honkongā mācās zem augsta spiediena. Lai paplašinātu formu un telpu ar izkārtojuma palīdzību un piemērotu dažādām programmām, mēs izmantojam Senās Romas pilsētas plānojumu. Apļveida elementi ir kopīgi gar izstarojošajām asīm ass izvietojumā, lai ķēdi izveidotu klasi un studijas starp diviem atšķirīgiem spārniem. Šis mācību centrs ir paredzēts, lai radītu apburošu mācību atmosfēru ar vislielāko vietu.