Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kumode

shark-commode

Kumode Kumode apvienota ar atvērtu plauktu, un tas rada kustības sajūtu, un divas daļas padara to stabilāku. Dažādu virsmu un krāsu izmantošana ļauj radīt atšķirīgu noskaņu, un to var uzstādīt starp dažādiem interjeriem. Slēgtā kumode un atvērtais plaukts rada ilūziju par dzīvu būtni.

Biroja Dizains

Brockman

Biroja Dizains Efektivitāte un produktivitāte kā investīciju firma, kas atrodas ieguves rūpniecības tirdzniecībā, ir galvenie biznesa ikdienas aspekti. Sākotnēji dizainu iedvesmoja daba. Vēl viena iedvesma, kas acīmredzama dizainā, ir uzsvars uz ģeometriju. Šie galvenie elementi bija dizainparaugu priekšplānā un tādējādi tika vizuāli tulkoti, izmantojot formas un telpas ģeometrisko un psiholoģisko izpratni. Uzturot pasaules klases komerciālās ēkas prestižu un reputāciju, izmantojot stiklu un tēraudu, dzimst unikāla korporatīvā arēna.

Galds

Minimum

Galds Ļoti viegls un vienkāršs ražošanā un transportēšanā. Tas ir ļoti funkcionāls dizains, kaut arī ārēji tas ir ļoti viegls un unikāls. Šī ierīce ir pilnībā izjaukta, un to var izjaukt un salikt jebkurā vietā. Garumu var izgatavot kombinēti, jo tas var būt koka-metāla kājas, kas samontētas caur metāla savienotājiem. Kāju formu un krāsu var mainīt atbilstoši prasībām.

Sēdvietas Tranzītbraucējiem

Door Stops

Sēdvietas Tranzītbraucējiem Door Stops ir sadarbība starp dizaineriem, māksliniekiem, braucējiem un kopienas iedzīvotājiem, lai aizpildītās novārtā atstātās telpas, piemēram, tranzīta pieturas un brīvās partijas, piepildītu ar sēdvietu iespējām, lai pilsētu padarītu patīkamāku. Paredzētas drošākai un estētiski patīkamākai alternatīvai pašreizējai, vienības ir uzpūstas ar lieliem vietējās mākslinieku pasūtītas publiskās mākslas eksponātiem, padarot braucējiem viegli identificējamu, drošu un patīkamu gaidīšanas zonu.

Skapis

Deco

Skapis Viens skapis karājās virs otra. Ļoti unikāls dizains, kas ļauj mēbelēm neaizpildīt vietu, jo kastes nevis stāv uz grīdas, bet ir piekārtas. Tas ir ļoti ērti lietojams, jo kastes tika sadalītas pa grupām, un tādā veidā tas būs ļoti ērti lietotājam. Materiālu krāsu variācijas ir pieejamas.

Kumode

dog-commode

Kumode Šis kumode ārēji ir līdzīgs sunim. Tas ir ļoti priecīgs, bet tajā pašā laikā ļoti funkcionāls. Šīs kumodes iekšpusē atrodas trīspadsmit dažāda lieluma kastes. Šī kumode sastāv no trim atsevišķām daļām, kas ir savienotas kopā, veidojot vienu unikālu lietu. Oriģinālās kājas rada stāvoša suņa ilūziju.