Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pirmspārdošanas Birojs

Ice Cave

Pirmspārdošanas Birojs Ice Cave ir izstāžu zāle klientam, kuram bija nepieciešama telpa ar unikālu kvalitāti. Pa to laiku var demonstrēt dažādas Teherānas acu projekta īpašības. Atbilstoši projekta funkcijai, pievilcīga, bet neitrāla gaisotne, kur pēc vajadzības demonstrēt objektus un notikumus. Dizaina ideja bija minimālas virsmas loģikas izmantošana. Integrēta sieta virsma ir izkliedēta visā telpā. Dažādiem lietojumiem nepieciešamā telpa veidojas, balstoties uz ārējiem spēkiem augšup un lejup vērstā virzienā, kas iedarbojas uz virsmu. Izgatavošanai šī virsma ir sadalīta 329 paneļos.

Mazumtirdzniecības Veikals

Atelier Intimo Flagship

Mazumtirdzniecības Veikals Mūsu pasauli 2020.gadā ir skāris nepieredzēts vīruss. Atelier Intimo pirmais flagmanis, ko izstrādājis O and O Studio, ir iedvesmots no izdegušās zemes atdzimšanas koncepcijas, kas ietver dabas dziedinošā spēka integrāciju, kas dod cilvēcei jaunas cerības. Lai gan ir izveidota dramatiska telpa, kas ļauj apmeklētājiem pavadīt mirkļus, iztēloties un fantazējot šādā laikā un telpā, tiek radīta arī virkne mākslas instalāciju, lai pilnībā demonstrētu zīmola patiesās īpašības. Flagship nav parasta tirdzniecības telpa, tā ir Atelier Intimo uzstāšanās skatuve.

Čības Kaste

BSTN Raffle

Čības Kaste Uzdevums bija izstrādāt un izgatavot darbības figūru Nike apaviem. Tā kā šajās kurpēs ir apvienots baltas čūskādas dizains ar spilgti zaļiem elementiem, bija skaidrs, ka asa sižeta figūra būs kropļotāja. Dizaineri ļoti īsā laikā uzskicēja un optimizēja figūru kā darbības figūru pazīstamo darbības varoņu stilā. Pēc tam viņi izstrādāja nelielu komiksu ar stāstu un izveidoja šo figūru 3D drukā ar augstas kvalitātes iepakojumu.

Kampaņu Un Pārdošanas Atbalsts

Target

Kampaņu Un Pārdošanas Atbalsts 2020.gadā Brainartist uzsāk starpmediju kampaņu klientam Steitz Secura, lai iegūtu jaunus klientus: ar ļoti individualizētu vēstījumu kā mērķtiecīgu plakātu kampaņu pēc iespējas tuvāk potenciālo klientu vārtiem un individualizētu sūtījumu ar atbilstošu apavu no pašreizējā kolekcija. Saņēmējs saņem atbilstošo partneri, kad viņš vai viņa vienojas par tikšanos ar pārdošanas darbiniekiem. Kampaņas mērķis bija iestudēt Steitz Secura un "atbilstošo" uzņēmumu kā ideālu pāri. Brainartist izstrādāja ļoti veiksmīgu kampaņu.

Mopēds

Cerberus

Mopēds Nākotnes transportlīdzekļiem ir vēlami būtiski uzlabojumi dzinēju konstrukcijā. Tomēr joprojām pastāv divas problēmas: efektīva sadegšana un lietotājam draudzīgums. Tas ietver apsvērumus par vibrāciju, transportlīdzekļa vadāmību, degvielas pieejamību, virzuļa vidējo ātrumu, izturību, dzinēja eļļošanu, kloķvārpstas griezes momentu un sistēmas vienkāršību un uzticamību. Šis atklājums apraksta novatorisku 4 taktu dzinēju, kas vienlaikus nodrošina uzticamību, efektivitāti un zemas emisijas vienā dizainā.

Koka Rotaļlieta

Cubecor

Koka Rotaļlieta Cubecor ir vienkārša, taču sarežģīta rotaļlieta, kas izaicina bērnu domāšanas un radošās spējas un iepazīstina viņus ar krāsām un vienkāršiem, papildinošiem un funkcionāliem piederumiem. Piestiprinot vienu pie otra mazus kubiņus, komplekts būs pilnīgs. Daļās tiek izmantoti dažādi viegli savienojumi, tostarp magnēti, Velcro un tapas. Savienojumu atrašana un savienošana savā starpā pabeidz kubu. Nostiprina arī viņu trīsdimensiju izpratni, pārliecinot bērnu pabeigt vienkāršu un pazīstamu sējumu.