Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Degvīns

Kasatka

Degvīns "KASATKA" tika izstrādāts kā premium klases degvīns. Dizains ir minimālistisks gan pudeles formā, gan krāsās. Vienkārša cilindriska pudele un ierobežots krāsu diapazons (balta, pelēka toņa, melna) uzsver produkta kristālisko tīrību un minimālisma grafiskās pieejas eleganci un stilu.

Slidas Uz Mīksta Un Cieta Sniega

Snowskate

Slidas Uz Mīksta Un Cieta Sniega Oriģinālais Sniega slidas šeit tiek pasniegts diezgan jaunā un funkcionālā dizainā - cietā koka sarkankokā un ar nerūsējošā tērauda stīgām. Viena priekšrocība ir tā, ka var izmantot tradicionālos ādas zābakus ar papēdi, un kā tādi pēc īpašiem zābakiem nav pieprasījuma. Slidas prakses atslēga ir viegli sasiešanas tehnika, jo dizains un uzbūve ir optimizēta ar labu slidas platuma un augstuma kombināciju. Vēl viens izšķirošs faktors ir skrējēju platums, kas optimizē vadības slidošanu uz cieta vai cieta sniega. Stieņi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un ir aprīkoti ar padziļināmām skrūvēm.

Stadiona Viesmīlība

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiona Viesmīlība Jauno debesu atpūtas telpu projekts ir tikai pirmais solis milzīgajā atjaunošanas programmā, ko AC Milan un FC Internazionale kopā ar Milānas pašvaldību veic ar mērķi pārveidot San Siro stadionu daudzfunkcionālā objektā, kas spēj uzņemt visus svarīgos notikumus, ar kuriem Milano saskarsies gaidāmajā EXPO 2015. gadā. Pēc skybox projekta panākumiem Ragazzi & Partners ir realizējuši ideju izveidot jaunu viesmīlības telpu koncepciju virs galvenā San Siro stadiona galvenā stenda.

Apgaismojuma Struktūra

Tensegrity Space Frame

Apgaismojuma Struktūra Tensegrity telpas rāmja gaismā tiek izmantots RBFuller princips “mazāk par vairāk”, lai izgatavotu gaismas armatūru, izmantojot tikai tās gaismas avotu un elektrisko vadu. Stingrība kļūst par strukturālo līdzekli, ar kuru abi darbojas savstarpēji saspiežot un sasprindzinot, lai iegūtu šķietami nepārtrauktu gaismas lauku, kuru nosaka tikai tā strukturālā loģika. Tās mērogojamība un ražošanas ekonomija runā par bezgalīgas konfigurācijas preci, kuras gaismas forma graciozi pretojas smaguma vilkšanai ar vienkāršību, kas apliecina mūsu laikmeta paradigmu: sasniegt vairāk, vienlaikus izmantojot mazāk.

Pārveidojama Ierīce Izglītībai

Pupil 108

Pārveidojama Ierīce Izglītībai 108. skolēns: vislētākā Windows 8 pārveidojamā ierīce izglītībai. Jauna saskarne un pilnīgi jauna pieredze mācībās. Lai uzlabotu izglītības sniegumu, 108 skolēns pārvietojas gan planšetdatoru, gan klēpjdatoru pasaulē. Windows 8 paver jaunas mācīšanās iespējas, ļaujot studentiem pilnībā izmantot skārienekrāna funkciju un neskaitāmas lietotnes. Daļa no Intel® izglītības risinājumiem, Skolēns 108 ir vislētākais un vispiemērotākais risinājums auditorijām visā pasaulē.

Pusdienu Galds

Chromosome X

Pusdienu Galds Pusdienu galds, kas paredzēts sēdvietām astoņiem cilvēkiem, kuri mijiedarbojas bultu izvietojumā. Augšdaļa ir abstrakts X, kas izgatavots no diviem dažādiem gabaliem, ko akcentē dziļa līnija, bet tas pats abstraktais X ir atspoguļots uz grīdas ar pamatnes struktūru. Baltā konstrukcija ir izgatavota no trim dažādiem gabaliem, lai tos būtu viegli salikt un transportēt. Turklāt tika izvēlēts tīkkoka finiera un baltas krāsas kontrasts pamatnei, lai apgaismotu apakšējo daļu, vairāk akcentējot neregulāras formas virsu, tādējādi sniedzot mājienu dažādu lietotāju mijiedarbībai.