Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Birojs

White Paper

Birojs Audekliem līdzīgais interjers materializē vietu dizaineru radošajam ieguldījumam un rada iespējas neskaitāmai dizaina procesa izstādei. Katra projekta gaitā sienas un dēļi tiek pārklāti ar pētījumiem, dizaina skicēm un prezentācijām, reģistrējot katra dizaina attīstību un kļūstot par dizainera dienasgrāmatu. Baltas grīdas un misiņa durvis, kuras unikāli un drosmīgi tiek izmantotas robustai ikdienas lietošanai, vāc darbinieku un klientu pēdas un pirkstu nospiedumus, liecinot par uzņēmuma izaugsmi.

Kafejnīca

Aix Arome Cafe

Kafejnīca Kafejnīca ir vieta, kur apmeklētāji izjūt līdzāspastāvēšanu ar okeāniem. Milzīga olu formas struktūra, kas novietota telpas vidū, vienlaikus darbojas kā kasieris un kafijas padeve. Ikonisko kabīnes izskatu iedvesmo tumša un blāva kafijas pupiņa. Divas lielas atveres “lielās pupiņas” abās pusēs priekšpusē kalpo kā labs ventilācijas un dabiskās gaismas avots. Kafejnīca nodrošināja garu galdu, piemēram, astoņkāju ķekaru un burbuļus. Šķietami nejauši piekārtās lustras atgādina zivju skatu uz ūdens virsmu, spīdīgi ripples absorbē mājīgu saules gaismu no plašajām baltajām debesīm.

Ceļojumu Izstāde

Boom

Ceļojumu Izstāde Šis ir moderna modes zīmola izstādes Ķīnā izstādes dizaina projekts. Šīs izrādes tēma izceļ jauniešu iespējas stilizēt savu tēlu un simbolizē sprādzienbīstamo troksni, ko šī izrāde izraisīja sabiedrībā. Zigzaga forma tika izmantota kā galvenais vizuālais elements, taču ar dažādu konfigurāciju, ja to pielietoja kabīnēs dažādās pilsētās. Izstāžu kabīņu struktūra bija “detaļu komplekts”, kas tika izgatavots rūpnīcā un uzstādīts uz vietas. Dažas detaļas var atkārtoti izmantot vai pārveidot, lai izveidotu jaunu kabīnes dizainu nākamajai izstādes pieturvietai.

Grafiskā Dizaina Izrāviens

The Graphic Design in Media Conception

Grafiskā Dizaina Izrāviens Šī grāmata ir par grafisko dizainu; tas sniedz skaidru, detalizētu dizaina struktūras kā procesa, kas tiek izmantots komunikācijai ar auditoriju ar dažādām kultūrām, izmantojot dizaina metodes, detalizētu ieskatu, ietver grafiskā dizaina nozīmi, dizaina procesus kā paņēmienus, dizaina veidošanu kā tirgus kontekstu, iepakojuma dizainu ar sagatavotas veidnes un satur ļoti iztēles radošu darbu darbus, kurus izmanto, lai norādītu uz dizaina principiem.

Tirdzniecības Birojs

Chongqing Mountain and City Sales Office

Tirdzniecības Birojs “Kalns” ir galvenā tirdzniecības biroja tēma, kuru iedvesmojis Čuncjinas ģeogrāfiskais fons. Pelēko bumbiņu raksts uz grīdas veidojas trīsstūrveida formā; un, lai parādītu “kalna” jēdzienu, uz funkciju sienām un neregulāras formas uztveršanas skaitītājiem ir daudz nepāra un asu leņķu un stūru. Turklāt kāpnes, kas savieno grīdas, ir izveidotas kā caurbraukšana caur alu. Tikmēr no griestiem tiek pakārti LED gaismekļi, kas imitē lietus ainavu ielejā un rada dabisku sajūtu, lai mīkstinātu visu iespaidu.

Grafika Brīvdienu Mājai

SAKÀ

Grafika Brīvdienu Mājai PRIM PRIM studija izveidoja viesu nama SAKÀ vizuālo identitāti, iekļaujot nosaukuma un logotipa dizainu, katras istabas grafiku (simbolu dizains, tapešu raksti, sienas attēlu dizains, spilvenu aplikācijas utt.), Mājas lapas dizainu, pastkartes, nozīmītes, vārda kartes un ielūgumi. Katrā viesu nama SAKÀ istabā ir atšķirīga leģenda, kas saistīta ar Druskininku (Lietuvas kūrortpilsēta, kurā atrodas šī māja) un tās apkārtni. Katrā istabā ir savs simbols kā atslēgvārds no leģendas. Šīs ikonas parādās interjera grafikā un citos objektos, kas veido tā vizuālo identitāti.