Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Roly Poli, Pārvietojamas Koka Rotaļlietas

Tumbler" Contentment "

Roly Poli, Pārvietojamas Koka Rotaļlietas Kā ir varavīksne? Kā apskaut vasaras vēju? Mani vienmēr aizkustina dažas smalkas lietas un jūtos ļoti apmierināta un laimīga. Kā uzglabāt un kā piederēt? Pietiekami labi ir svētki. Es vēlētos vienkāršā un smieklīgā veidā veidot dažādus materiālus. Ļaujiet bērniem spēlēties ar viņiem, lai viņi atpazītu fizisko pasauli, stimulētu viņu iztēli un palīdzētu viņiem saprast viņu apkārtējo vidi.

Luksusa Apavi

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksusa Apavi Džanluka Tamburini "sandales / formas dārgakmeņu" līnija, saukta par Conspiracy, tika dibināta 2010. gadā. Sazvērestības kurpes bez piepūles apvieno tehnoloģiju un estētiku. Papēži un zoles ir izgatavoti no tādiem materiāliem kā viegls aluminijs un titāns, kas ir veidoti skulpturālā formā. Pēc tam apavu siluetu izceļ pusdārgakmeņi un citi bagātīgi izrotājumi. Augstas tehnoloģijas un visprogresīvākie materiāli veido mūsdienīgu skulptūru, kurai ir sandales forma, bet kur joprojām ir redzams kvalificētu itāļu amatnieku pieskāriens un pieredze.

Šūpulis, Šūpuļkrēsli

Dimdim

Šūpulis, Šūpuļkrēsli Lisse Van Cauwenberge radīja šo savdabīgo daudzfunkcionālo risinājumu, kas kalpo gan kā šūpuļkrēsls, gan arī kā šūpulis, kad divi Dimdim krēsli ir savienoti. Katrs šūpuļkrēsls ir izgatavots no koka ar tērauda balstiem un pabeigts valriekstu finierē. Divus krēslus var piestiprināt viens otram ar divu slēptu skavu palīdzību zem sēdekļa, lai izveidotu bērnu šūpulīti.

Piespraude

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Piespraude Objekta raksturs un ārējā forma ļauj mainīt jaunu ornamenta dizainu. Dzīvīgajā dabā viens periods mainās uz citu. Pavasaris seko ziemai, un rīts nāk pēc nakts. Arī krāsas mainās, kā arī atmosfēra. Šis attēlu aizstāšanas un maiņas princips tiek izvirzīts «Asia Metamorphosis», kolekcijas rotājumos, kur vienā objektā atspoguļojas divi dažādi stāvokļi, divi neierobežoti attēli. Kustami konstrukcijas elementi ļauj mainīt ornamenta raksturu un izskatu.

Kosmētikas Kolekcija

Kjaer Weis

Kosmētikas Kolekcija Kjaer Weis kosmētikas līnijas dizains destilē sieviešu aplauzuma pamatus trīs galvenajās lietošanas jomās: lūpām, vaigiem un acīm. Mēs izstrādājām kompaktus, kas veidoti tā, lai tie atspoguļotu funkcijas, kuras tie tiks izmantoti, lai uzlabotu: slaidām un garām lūpām, lielām un kvadrātveida vaigiem, mazām un apaļām acīm. Saprotams, ka kompaktais grozāmais atveras ar inovatīvu sānu kustību, kas izliekas kā tauriņa spārni. Pilnībā uzpildāmi, šie kompakti tiek mērķtiecīgi konservēti, nevis pārstrādāti.

Analogs Pulkstenis

Kaari

Analogs Pulkstenis Šīs konstrukcijas pamatā ir parasts 24 stundu analogs mehānisms (puse ātruma stundas rokas). Šis dizains tiek nodrošināts ar diviem loka formas die griezumiem. Caur tām var redzēt pagrieziena stundas un minūtes rokas. Stundas rādītājs (disks) tiek sadalīts divos dažādu krāsu segmentos, kas, rotējot, norāda AM vai PM laiku atkarībā no krāsas, kas sāk būt redzama. Minūtes roka ir redzama caur lielāku rādiusa loka un nosaka, kura minūtes sprauga atbilst 0–30 minūšu ciparnīcām (atrodas loka iekšējā rādiusā) un 30–60 minūšu spraugai (atrodas uz ārējā rādiusa).